bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (24.10.2014 19:25:33)
|
IZVORNA PORUKA: vanchi88 cao cure, kod mene je tek 11h i ja skoro ustala stavila grahic da se kuva:) Sutra mm s puta dolazi bas me brzo ova sedmica prodje... evo pijem jacobs s mlijekom (da,i toga ima ovdje haha ) Andy generacijo, bravo za tsh, ja u srijedu idem dr pa vidjecemo,sta,kako... valjda mi i ultrazvuk odradi! gledajmo realno svaka bolnica,svaki grad,svaka drzava ima neke svoje mane...... Ja zavidim kad neko kaze lezala u bolnici u pocetku trudnoce radi krvarenja!? Zar to negdje postoji? moja jako bliska drugarica u 7 nedelji trudnoce otisla u hitnu u bolovima cekala preko 7h da je prime, napravila frku dok je krevet dobila, da bi neki deseti tamo ginekolog rekao da je vanmaternicna i hitna operacija na kraju se ispostavilo da je bila cista i pukla.....dosao njen ginekolog i rekao bolje je da odes kuci, pobacices,bilo ovdje ili kuci... to reci trudnici? zeni koja prolazi kroz haos ? majku im kanadsku hladnokrvnuuuu ...kasnije je slali psihologu mislili da nije uredna. niko na tebe ne galami,sve oni to tebi na finjaka E da draga, ja lezala cetiri dana. I to ja htjela kuci jer sam se uplasila ( znam, nema logike) al na inicujativu dr ostala. Onako on meni drsko haha al odazvao me pameti. Sta ja znam u tom trenutku tako mi doslo da pobjegnem. Eto, nije ni ovdje kod nas tako strasno. Al ja lezala na ginekologiji. I onak، uredno odrzavaju. ( u bihacu) al et sto se poroda tice naslusala sam se svasta tak da [sm=zmeden.gif] A fkt ne mogu da vjerujem da je tak u kanadi. Uvijek sam zamisljala te zemlje da su idealne. A nisu!!!
|
|
|
|