Lejla23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (26.10.2014 18:57:31)
|
Drage moje evo mene, eh ovako, ja stvarno jedva čekam aBd sutra da nazovem dr i da me naruči, nadam se da će me primit za dan dva, imam nekakav strah, stvarno se bojim, jer nisam znala da sam trudna, pa se nisam čuvala, nadam se da je uredu sve, jednom se digla nešto teško i nešto me je zabolilo u stomaku puno, pa se zato bojim i nadam se da to nije ništa uticalo, jer nisam očekivala, rekoh ja sam baksuz garant ću dobit, pa i sad čak i ako mi kasni 9 dana i imam siptome gledam imal te vještice. E ovako, sinoć smo pošli da imamo odnos ja i moj mužić pužić, haha, i on je stavio onu stvar u mene, ne znam kako da se izjasnim, njega je nešto zabolilo, a meni je bio gadan osjećaj, i rekla sam da prekinemo, jer je baš fuj osjećaj [sm=smiley13.gif] i rekla sam mu da ćemo pokušati včrs, al možda je ipak najbolje kad odem na pregled da se strpimo malo, inače sam vatrena i stalno bi da imamo odnose, a u poslednje vrijeme mi je stvarno nešto mrsko i samo bi lezala, a prije ja msm da 24 sata msm samo na to, hahhaa, onda mi je znao reci jesam li normalna hahaha. [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|