Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (27.10.2014 8:28:57)
|
Jutro vidim ovdje veselo ;) Vanchi draga jesam sredila sam torbu stavila sam : tajice, majicu, spavacicu moju jer su bolnicke ruzne i velike ( kupila sa dugmicima gore da mogu dojiti) , dekicu za bebu, kozmetiku ( pasta za zube, cetkuca,gel za tusiranje, sampon za kosu, cesalj za kosu, gumice, snale, vatice, vodu za pranje lica, krenu za lice, veliki i mali rucnik, 2 debelih carapa, papuce za tusiranje plasticne i papuce normalne za po sobi te stavih ogrtac ako budem po hodniku setala ;) od higijene uloska i pelena itd sve imam na raspolaganju u bolnici i one mrezaste gacice tako da cu samo spakirat ekstra u autosjedalicu sta cu obuc kad krenem kuci za mene i bebu i to muz donese zadnji dan ... Planiram jos bebacu stavit njegovu igrackicu koja pjeva( to pustim svaki vece na stomak) Vidim marinci i leme bebice se smjestile i ne planiraju se pomaknut ha ? Ma ne sekirajte se ako se ne ojrenu imat ce te carski nije to sigurno strasno... Moja seka je oboje na carski rodila i sve je bilo ok i moja kuma isto ;) a mislim da se hitan carski radi bez icega jer to mora hitno ic i nemaju vremena za nista.. Al kod nas je praksa da trusnica kad dodje da rodi automatski dobije ulazak u venu za infuziju i uzmu krv ;) Ode sad sa sekom u bolnicu ima neku kontrolu ;)
|
|
|
|