no idea -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (27.10.2014 18:23:57)
|
dobro veče, evo i mene konačno, uspjela sam se ubaciti na rr, još samo da post prihvati... ja jutros od pola osam pa danas do pola tri čekala na pregled, skočanila se od hladnoće i od sjedenja u čekaonici, gužva nenormalna u državnoj bolnici, još je dr bila i dežurna, pa sam jedva došla na red, počne žena raditi uz, pa je pozovu na odjel, pa je nema sat-dva, pa se vrati i nastavi, a milijardu trudnica hoće baš kod nje...ali vrijedilo je: sve super, vidjela sam bebicu, sad je skoro 3 cm velika, gledala me dr na uzv preko stomaka-kaže sad bi se i ovako trebalo već vidjeti-i stvarno se vidjela bebica prava, čak mi je i ''mahala''-vrtiguz neki[sm=smiley1.gif], suze su mi potekle od dragosti, uglavnom, nastavljam sa istom terapijom utrogestanima,folnom i mirovanjem, dr kaže čisto zbog moje sigurnosti, kontrola za 2 sedmice, tad ću raditi i double test... danas sam punih 10 sedmica [sm=nosecka.gif], ali pošto znam da mi je O bila tek 18.dc, bebana odgovara tom ''uzrastu'' tj. 9+5... sve cure, nemojte da vas nabrajam, suviše sam umorna pa se bojim da ću nenamjerno koga izostaviti, imate puse od mene i bebane!
|
|
|
|