Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-oktobar (15.10.2014 13:45:28)
|
IZVORNA PORUKA: no idea dobro jutro svima, nadam se da ćete i mene primiti da se malo družim s vama :) Naime, ja sam prvi put trudna sa skoro 38 godina, nakon 10 godina braka, operacije polipa endometrija, neuspjele IUI, neuspjele VTO, sa dijagnozom IR,... prirodna trudnoća, sad sam već 8+2, bila na jednom pregledu sa 6+2, nije se još čulo srce, ali se vidio plod, prokrvarila malo, pa onda ponovo uzv kod druge dr, sa 7+1, kčs+, sad čekam naredni pregled uz utrogestane i mirovanje, pijem folnu, skoro su počele mučnine-ne jutarnje nego popodnevne, baš gadne, sva hrana mi se gadi, ali ne mogu povratiti i tako u krug... vanchi, Andy, marinčii, posebne puse za moje ''stare'' drugarice sa druge teme!pozdrav i svim curama koje još ne znam, nadam se da ćemo se upoznati! Dobro nam dosla draga , tako mi je drago za tebe, evo dokaza da ima svevisnjeg ..... Bas mi je drago da se zelis s nama druziti :-) Ja sam prokrvarila (smedje) u 6+1 i ponovo sa 9+5 oba puta terapija dabroston 2x na dan i lezanje nista drugo ne pomaze ... Meni se srceko vidilo isto tek sa 6+5 a sa 6+1 jos nije tako da sve je to ok ..... Ja sam imala mucnine do 13 sedmice a samo 5 puta povratila u to doba tako da :-) Nadam se da ce i kod tebe brzo proci ... Kada imas sljedecu kontrolu?
|
|
|
|