milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (21.9.2014 1:42:30)
|
marinci sad je sve ok s posteljicom[sm=smiley1.gif] a zašto su vama zabranjeni odnosi,pa sve je ok bilo koliko znam? a kilaža ne znam što bih rekla,reče mi kolegica neki dan 7 mj trudna a u bebi 2500 već. ja se iznenadila. ena draga[sm=smiley13.gif] žao mi je,prošla sam jedan spontani i nema te riječi kojima možeš dočarati nekome da ti je stvarno žao.mogu samo reći drži se nedaj se. unchi mene su leđa bolila cijelu prošlu trudnoću a sad samo ponekad. morena pa gdje na more u ova doba? kiše non stop. danas oluja. vanchi,kad si spomenula teksas ,tako mi djeluje nestvarno,kao da gledam neki film.[sm=smiley36.gif] i kako je danas u texsasu? almond mojoj je 20 mj ,danas sjedila na tuti,sama tražiula da sjedi i sjedila 15ak min i ništa. samo joj drago skinut se i to je sve[sm=smiley36.gif]mislim da još ne razumije šta treba radit[sm=zmeden.gif] rose kako tvoja trudnoća? a vir ulošci,kupovala sim ih nakon poroda al nekako su mi mali,a i ona mrežica mi se usječe u ranu.kažu da ima neki vir bez te mrežice. a jedna žena koja je ležala do mene mi je davala neke jessa uloške,ti su bili čudo. tražila ih u dm kasnije i kupila neke jessa al nisu to bili ti,nisam točno znala kakva je vrećica boje. za ovaj porod kupit ću jesse po jedan paket svake vrste dok ne nađem one koje su me spasile. andi bravo za bebu drago mi je da je sve ok.
|
|
|
|