milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (1.10.2014 1:19:34)
|
almond,primila sam rogam iza prvog poroda jer je beba bila +,a iza drugog nisam jer je beba bila - kao i ja :) andi Beč termin mi je petog. sad napomenušte taj nuhalni,ja potpuno zaboravila na njega,jel se ono on mjeri oko 12 og tjedna? uglavnom kad god da je,meni gin ništa nije spominjao taj nuhalni,ne znam ni je li gledao.a možda je i gledao samo nije ništa spominjao. a možda nije ništa spominjao jer nešto nije uredu pa da ne brinem[sm=zmeden.gif] e sad sam se zabrinula.pitat ću ga za nuhalni idući put.kako sam samo zaboravila na to?! ko jadno žensko ,nema više vremena na sve mislit kao s prvim [sm=duda.gif]. a da malo i ja kukam:danas sam mislila da ću otić rodit.imala sam bolove kakve još nisam. onaj dio iznad bokova,ono debelo meso na leđima,više je sa strane nego na leđima.a to me znalo bolit samo kad trebam dobit[sm=hudicek1.gif].pa onda istodobno oštra bol nisko ispod pupka,tolka da doslovno nisam mogla koračat,jedva došla do kreveta i ležala sam više od sat vremena. osjećam bebu evo i sad pa kontam to je sve ok.prehlađena sam, i trebam vaditi nalaze za iduću kontrolu kod gin.al ne znam dal da sad vadim il kasnije kad ne budem prehlađena da budu vrijednosti točnije.jer prehlada će mi proć dok odem na kontrolu.a trebala sam i ona antitjela vadit pa ne znam smijem li sad kad sam prehlađena ,što misliš almond?
|
|
|
|