almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (18.9.2014 21:23:37)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 da da, i meni je treca trudnoca, cini mi se i tebi? i ti imas dva momka? je li se nadas curetku sada? [sm=smiley1.gif] sin broj jedan ima pet godina i ide u drugi razred osnovne skole, po citav dan je u skoli (do 15.15) sin br 2. ima tri godine, autistican je, sad smo upravo u fazi prebacivanja iz obicnog vrtica u specijaliziranu ustanovu gdje bi isao tri put sedmicno od 9 do 4... nadam se pisuljici [sm=jezicek.gif] to je ukratko o mom potomstvu [sm=jezicek.gif] kolika su tvoja djeca? Moj prvak ima 9,5god, a junior 22 mj.Treći musketir dolazi aBd oko juniorovog rođ.Nadali smo se pišuljici i mi ali bog drugačije htio. Čuj sa 5 godina je već u drugom razredu[sm=zmeden.gif] jadna djeca...još cijeli dan[sm=smiley13.gif] Nadam se da će tvoj junior dobro prihvatiti nove promjene. Baš sam često čitala kako vani slabo prate trudnoću, urade jedan ili dva uz i to je to,jedino ako ima kakvih komplikacija onda se potrude .A ovdje opet (posebno privatnici) na svaki žig rade uz. Ja bi poslušala ženiceda sam na tvom mjestu i prekont. to, može bit da će ti uključit neke tablete preventive radi... podešavanja: moja ringeraja-podešavanja-forumi-dalje biraš ili ticker ili potpis
|
|
|
|