almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (20.9.2014 11:28:56)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii Zene moje dobro vam ovo kisno jutro. JA sam jucer primjetila malo mokro na gacicama i odma zabrijala da mi curi plodna voda odma zvala doktora i evo taman dosla s kontrole,sve uredu hvala Bogu plodne vode dovoljno ne curi kako sam se ja prepala nego imam neki iscjedak eto po prvi put i dao mi polygnax da stavljam svaku drugu vece po jednu.Bebac masala super napreduje ima 1300kg i opet glavicu prebacio prema gore a prosli put bila dole pravi jw vrtirep.Ja smrsala kilo imam 63 kg al eto doktor mi veli da ne brinem jer bebac napreduje on sebi uzme sta mu treba ,kaze kako su zene u ratu imale po 40 kila pa opet radjale djecu uredne kilaze tako da necu vise brinuti ,mada poznavajuci sebe opet cu ja naci nesto kad sam pravi panicar . ANDY. bravo za kontrolicu drago mi je da bebac napreduje a i kilaza ti je dobra taman koliko treba za nedelju u kojoj si. ALMOND. kako si mi ti?kako djecica? ROSE ,VANCHII,MORENAA,UNCHY,MILENIUM, I SVE OSTALE imate mahanje. Eto vidiš, zato te i bolio stomak[sm=smiley13.gif] ,i kod mene je isto bilo,prvo me bolilo,žigalo i tek onda se pojavio taj icjedak. Nekasi sebe umirila, a i vidjela bebicu.Ja jedva čekam da vidim svog , rekla mi jeda dođem u 34. sed. kad će mi i protoke u posteljici provjeri(ma šta god to značilo[sm=zmeden.gif]) I kod mene je nemiran,prva dvojica nisu bili.A ovaj [sm=smiley29.gif] kad krenesa premetanjem sve mislim da će mi koža popucat, sad ga osjetim na jednoj strani, sad na drugoj.Neko veče sam poskakivala u krevetu[sm=smiley36.gif] toliko me škakiljalo iznutra[sm=smiley36.gif] Dječaci su dobro hB,igraju se zajedno za čudo jedno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|