unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (23.9.2014 18:42:18)
|
IZVORNA PORUKA: almondray Ma ja vazda u nekoj frci, završavam neke narudžbe, svese bojim da ne krene nedaj Bože ranije. Danas mi mama bila, malo ćaskale i tako.Bole i mene kosti, stomak sve...ma i u prijašnjim trudnoćama je isto bilo samo što se zaboravi. Trčkalicu obavezno dobijem ujutro kad me crne misli počnu ganjat[sm=smiley36.gif] Unchy blago tebi pa cijeli mjesec mirna, meni za 7 dana bude isto...k'o vukodlak sam[sm=smiley36.gif] Andy šta bi na kontroli? Marinči pravila sinoć taj tvoj mix,za malog svog.Jutros mu dala , prvo je rekao bljak...da bi kroz 5 min tražio još krema [sm=smiley36.gif] Valjda mu pomogne, jest da sam našla samo jednu vrstu džema, više liči da je od malina nego kupina, nešto mi bledunjav i roz[sm=zmeden.gif] A ja od kupina pravila sok i sav mi se pokvario[sm=smiley13.gif] nadam se da neće i od borovnica jer njega beš imam dosta.A nisam stavljala nikakve konzervanse. Izdrži još malo, proći će i to. draga i ja sam prije bila ko vukodlak za sedam dana, al sam jedno vrijeme samo cupala i prorijedile su mi se bas, pa tako da mogu izdrzati mjesec [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|