Aminad -> RE: Vjerujete li u Boga i da li se molite? (26.2.2009 10:03:42)
|
Da, vjerujem. Da, trudim se biti što bolja vjernica. Vjerujem da postoje ateisti, ali nikad o njima nisam nešto posebno razmišljala. Poštujem njihov izbor i to je sve. Ono što ipak želim naglasiti je da ne treba pretjerivati, vrijeđati i pokušavati na ovom forumu od nekog napraviti vjernika, a sve ostale rasprave i komentari su uredu. Da, zna se gdje se može govoriti o vjeri, bilo gdje i bilo kada pa i ovdje sve dok to administratori ne zabrane. Niko time ne misli ništa ružno pa ne znam zašto se uvijek javi par osoba koje misle da je razgovor o cipelama važniji od razgovora o vjeri. Recite fino lijepo: nemam namjeru na ovom forumu razgovarati o vjeri ili zaobiđite temu a ostale pustite na miru. Npr. Ja smatram da je bez veze iznositi detalje iz svog sexualnog života na jenom javnom forumu( to su stvari koje ja i mm ljubomorno čuvamo i samo su naše) ali ne idem od teme do teme i ne pišem :kako možete pričati o viagri, o vibrirajućem prstenu, o pozama bla, bla, bla.... Jednostavno zaobiđem temu a ko voli nek izvoli. Svjesna sam da je forum nije krojen po mojim mjerama i uklapam se gdje mogu. Dakle poštujem sve članice foruma i njihov izbor a voljela bih da je takvih na ovom forumu više!
|
|
|
|