Anoniman -> RE: Vjerujete li u Boga i da li se molite? (12.3.2009 9:34:55)
|
Ovo je preslo svaku mjeru!!!! Moram vam reci da je ovo zaista previse! Pa ljuta sam, i sve sto bih napisala sto mi je na umu uvrijedila bi sve na ovom forumu. 1. Vjera je moj nacin zivota, to ne krijem, toga se ne stidim, to mi nije prepreka ni u cemu. Druzim se sa svim ljudima, vjernicima i nevjernicima, drzim svoje i cuvam a postujem njihov izbor. 2. Ako neko kaze da je vjernik - nije nacionalista. Nacionaliste obicno nisu vjernici. Ko vjeruje, zna kakve treba imati odnose prema ljudima. 3. Ovu temu treba zakljucat iz razloga da bi prestala vrijedjanja, jer mene kao vjernika vrijedjaju postovi i komentari pojedinih. Mene kao vjernika ne zanima gdje, u kome, u cijem zivotu u, kojem segmentu drustva, ili bilo gdje ima vjere. Meni je cilj da je ima u meni i u mom zivotu. Molim moderatore da ovo zakljucaju, zaista me vrijedjaju ismijavanja. Ako je moje ubjedjenje da je meni Bog nesto dao, ne dajem nikom pravo da taj citat ismijava na nacin da je njoj muz dao to dijete. Ne moram vam sustinu pojasnjavat. I moje stavove sto se tice vjere ne iznosim jer ih cuvam od pojedinih komentara. I na facebook-u se brise grupa koja ima govor mrznje, ovo je mozda na istom nivou, i zbog toga molim moderatore da zastite jedno od mojih ljudskih prava, pravo na vjeru, time sto ce moju vjeru zastitit od vrijedjanja. Ja stvari koje volim cuvam! Mnogi na forumu znaju moja vjerska ubjedjenja, ali nek neko kaze ako sam ikog uvrijedila po bilo cemu sto se tice vjere i sl. A isto tako nisam nikom nista nametala. Jos jedna stvar, mene ne zanimaju pojedine teme i ne citam ih, iskreno i da me zanima ne bih imala kad. Ako neko svrati na temu da bi ostavio zloban komentar nek se stidi. '
|
|
|
|