cipi -> RE: neophodne pretrage i nalazi nakon spontanog pobačaja (30.3.2013 10:17:35)
|
Meni poslije spontanog nikakve pretrage nisu radili[sm=zmeden.gif] Dosla sam u bolnicu sa jakim krvarenjem, plod je isto bio izasao, bila sam u 2. mjesecu, dr koji je bio dezurni nije bio tu, bio je star i pred penziju i umro je brzo nakon toga, cekala sam ga dva sata da dodje i kada je napokon stigao rekao mi je jeste, to je spontani i poslao me da idem kuci i da se javim sutra svom doktoru. Ne znam kako mi je ta noc prosla, sreca samo pa nisam imala nikakvih bolova, ali na najmanji moj pokret osjecala sam kako komadi neceg izlaze iz mene, uzas jedan. Sutra se moj dr za glavu uhvatio kad me vidio, nakon UZV pregleda ocistio me i uzorke poslao na analizu, a ja sam morala 5 dana odlezati u bolnici. Mislila sam da cu prema nalazu koji bude stigao znati uzrok zasto je to tako moralo biti, ali nista nisam saznala, samo da su neke resice ok i ne znam ni ja sta jos. Samo mi je jedna babica rekla da je bilo uredu ostalo bi, a i druga trudnoca nije kao prva, treba se cuvati jer nije vise sve tako cvrsto dolje. U tom trenutku su mi te rijeci strasno smetale i bilo mi je bas tesko iako je trudnoca bila tako mala, za mene je to bila moja beba, pa makar bila mala kao mrvica :(
|
|
|
|