Chilli -> RE: neophodne pretrage i nalazi nakon spontanog pobačaja (24.11.2013 13:27:10)
|
E draga kod mene ti je ovakva situVacija, kiretaza bila 26 marta, pa sam dobijala ovako: 08.05 - 43 dana 20.06 - 40 dana 30.07 - 35 dana 03.09 - 46 dana!! sad cekam kad ce doci, danas je 37 dc... Da nije smijesno bilo bi tuzno. poslije kiretaze sam povadila sve moguce nalaze, briseve, torch, sve ok. imala samo trihomonas, zavrsila terapiju i proslo. A pila sam femisan A kapi, nisu pomogle, mislila sam da ce mi srediti ciklus.....pila macinu travu, 0 poena, jos neku mjesavinu za plodnost, nista....uz sve to sam pila i folacin, ulje nocurka, C vitamin, med (vise vrsta, sa zarom za zeljezo, sa tahinom za imunitet), propolis, polen...to je sve bilo do unazad mjesec dana, onda sam i zvanicno odustala. Sad ne pijem nista. Dop**dilo mi je pravo da ti kazem. Od hormona nista nisam uzimala jer eto kazu nije bilo potrebe, sta se sa mnom desava pojma nemam. Mozda je sve u glavi...ko ce ga znati. Izvini na dugom postu, a nisam ti nesto pomogla. Jesi ti imala kiretazu?
|
|
|
|