dajana4 -> RE: neophodne pretrage i nalazi nakon spontanog pobačaja (13.3.2013 22:26:48)
|
IZVORNA PORUKA: witch IZVORNA PORUKA: Mrvica_83 Witch mila Kako si ?? Hmm .. Ja sam , kao sto mozda i znas , iz Sarajeva tako da sam uputnicu uzela kod ginekologa u DZ i onda na Transfuziologiji uradila nalaz .. Bilo je potpuno besplatno .. Koliko se razumijem ako ti tvoj Kanton ne moze ponuditi uslugu moraju ti dati uputnicu za Kanton koji to moze / a blizu ti je [sm=zmeden.gif] To je bas strasan iznos za samo jednu pretragu [sm=zmeden.gif]Koliko se sjecam kad sam trazila privatno cijena je bila manja od ove .. Da, znam da si iz Sa. Ja sam iz Bn, pa sam se raspitivala za Tz, posto gore moram insulinemiu da uradim, pa rekoh da vidim bar sve. Kad ono 400 KM! Stvarno previse! Cekam da mi jave za Bn, ako ne, ne znam sta cu, mnogo mi je to para, vidjecu, posavjetovacu se sa doktoricom, ako kaze da radim, uradicu, sta da se radi. E, da, nadam se da ti sljedeca [sm=hudicek1.gif] ne stize! [sm=bravo.gif] draga wich.. ja sam radila pretrage na torch.. ja sam inace iz zenice.. znaci oddes kod svog ginekologa i trazis da ti da uputnicu za bolnicu gdje radis.. ako ih nema neko vrijeme, kao mj.2 il vise, onda od njih trazis da ti napisu kako nemaju od tog i tog dana, i predas na komisju da radis negdje van kantona.. a za raditi privatno nemoj.. znam kako ti je.. i ja sam u slicnoj siuaciji.. valjda sam ti pomogla.. pozz
|
|
|
|