almondray -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (22.7.2014 18:04:12)
|
IZVORNA PORUKA: Esmica Utekle nam trudnice [sm=smiley36.gif] Mi dosli u Sarajevo, pa na sve strane se razletili. Jucer sam toliko hodala da danas skroz ispastam, svaka kost me boli, a dole se osjecam potpuno rasklopljenom, sve mi se kosti cuju dok se krecem [sm=smiley36.gif] No bitno mi je da sam vecinu obaveza pozavrsavala. Bojala sam se da se prije ne porodim, pa da ne stignem, no hvala Bogu obavih sto sam trebala. Namirila sam cijelu porodicu sa gacama, carapama [sm=smiley36.gif], sve sta je kome falilo namirila sam. Bas kao da odlazim negdje daleko, kao da poslije poroda necu biti funkcionalna. Razmisljam se da odem negdje na pregled,a ne znam gdje. Zvala Skerlica, pa kako nema moje doktorice rekli mi da nemam vise nista s njima, da uzmem uputnicu i da idem na Jezero. Opet zbog iskustva zadnjeg sa Jezera, nikako mi se ne ide gore. A da idem u Vojnu, tamo mi sve nepoznato, ne znam jel ista procedura kao na Jezeru...tako da sam neodlucna. Potajno se nadam da ce bebac sacekati bajram pa da ce nas onda iznenaditi, s obzirom da se ostatak moje ekipe raduje bajramu, a ako se porodim prije bit ce uskraceni za mnogo toga. Tu i tamo ako sa babom negdje odu,al nije to to. Eto mog danasnjeg referata, ako se kome da citati. Nego, zna li neko sta nam je sa turpijom i njenom curicom? Što ti je mati[sm=smiley1.gif] , polahko bona nije sve na tebi.
|
|
|
|