new mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:42:53)
|
Jutro drage moje,da se i ja ovdje javim [sm=smiley1.gif] Kod nas standardo ,jos koji dan i ulazum u 7. mjesec aBd[sm=smiley1.gif],polako guramo [sm=smiley36.gif] Esmice cestitke na bebici,ti si to hrabro odradila[sm=bravo.gif] Mishkice daj nam sliku haljinice,ja uzivam da gledam haljinice i ja sam Ajni gledala neki dan da joj uzmem za sklu,ali nista mi se nije dopalo,ili su previse sarene ili obicne,pa valjda cu nesto naci [sm=smiley1.gif] Lowepover ako hoces komplet ogradicu pogledaj u Zeki na Otoci,a imas i u Amku,a te kvalitetnije su ti oko 80 km, pa na dalje, ja sam A uzela tako joj cijena bila negdje,stajala je A preko 2. godine,sad je dala zaovi ma ko nova,pa vidi [sm=smiley1.gif] Marinci pa gdje si ti,jel te to jos mucnine zezaju,nikako da te popuste, a i mene je vec zgaravica pocela zezati,nikako mirna biti [sm=smiley13.gif]. Nego jesi li na FB da nam se tamo pridruzis u mahalanju [sm=smiley36.gif] Ljubicice drago mi je da si se javila i da je sve ok proslo,uzivajte sad u novom clanu porodice [sm=love.gif] Ostale trudnice pozdravcic od nas[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|