RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:30:54)

oo mishkice postavi nam sliku male mladenke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
marinci ja bih komplet posteljinu sa ogradicom sa svim ima li toga u jysku?

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:36:44)

E toga nema u jsku bar ja nisam primjetila,ali imas u bimacu lijepih i raznih cijena zavisi sta trazis,a ima i u adaxu al su oni poskupi bas.

new mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:42:53)

Jutro drage moje,da se i ja ovdje javim [sm=smiley1.gif]

Kod nas standardo ,jos koji dan i ulazum u 7. mjesec aBd[sm=smiley1.gif],polako guramo [sm=smiley36.gif]

Esmice cestitke na bebici,ti si to hrabro odradila[sm=bravo.gif]

Mishkice daj nam sliku haljinice,ja uzivam da gledam haljinice i ja sam Ajni gledala neki dan da joj uzmem za sklu,ali nista mi se nije dopalo,ili su previse sarene ili obicne,pa valjda cu nesto naci [sm=smiley1.gif]
Lowepover ako hoces komplet ogradicu pogledaj u Zeki na Otoci,a imas i u Amku,a te kvalitetnije su ti oko 80 km, pa na dalje, ja sam A uzela tako joj cijena bila negdje,stajala je A preko 2. godine,sad je dala zaovi ma ko nova,pa vidi [sm=smiley1.gif]

Marinci pa gdje si ti,jel te to jos mucnine zezaju,nikako da te popuste, a i mene je vec zgaravica pocela zezati,nikako mirna biti [sm=smiley13.gif]. Nego jesi li na FB da nam se tamo pridruzis u mahalanju [sm=smiley36.gif]

Ljubicice drago mi je da si se javila i da je sve ok proslo,uzivajte sad u novom clanu porodice [sm=love.gif]

Ostale trudnice pozdravcic od nas[sm=smiley1.gif]

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:43:34)

Lovepower nasa forumasica zaha se pocela baviti sivenjem posteljina, pa ako hoces mogu ti poslati njen fb profil pa vidi, moze ti sasiti kako tebi odgovara i po dimenzijama i mozda ima materijal koji ti trazis. Ja sam kod nje kupila pravi vuneni jorgancic za djecaka po dimenzijama koje su meni odgovarale. [sm=smiley1.gif]

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 9:55:18)

Bambi posalji mi fb profil stavi ga ovdje javno mozda jos neka zenica nadje nesto sto joj treba,ja bih obicnu pamucnu posteljinu u kompletu sa ogradicom da je baby zelena boja a pogledat cu u zeki i amku nije 80 skupo uopste a gledala sam u adaxu i nemaju to sto trazim jedna bijela mi se svidjela kontam gdje cu bijelo skroz,a trknut cu do bimaca

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 10:17:40)

NEW MAMA e da ja ti dalje kuburim s povracanjem i mucninom samo to sada krene cim jedem. nista mi gotovo ne pase pa dok ne povratim nema mi mira.
KAko si ti ?raste li pupo?veseli li se curica braci?
OVaj moj obicno mazi pupu i raduje se al kad ga. za nesto zaruzim odma govori nisam ja pogani pogan ti je taj mali u stomaku hahah.
A u kakvoj ste to vi fb grupi,imam i ja profil al nisam bas nesto aktivna ponekad uletim i prelistam .

marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 10:18:06)

NEW MAMA e da ja ti dalje kuburim s povracanjem i mucninom samo to sada krene cim jedem. nista mi gotovo ne pase pa dok ne povratim nema mi mira.
KAko si ti ?raste li pupo?veseli li se curica braci?
OVaj moj obicno mazi pupu i raduje se al kad ga. za nesto zaruzim odma govori nisam ja pogani pogan ti je taj mali u stomaku hahah.
A u kakvoj ste to vi fb grupi,imam i ja profil al nisam bas nesto aktivna ponekad uletim i prelistam .

rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 10:29:01)

hej drage moje kako ste mi
marincii joj bas mi te zao,moja kuma je patila s mucninama dok se nije porodila,nadam se da ti neces toliko dugo,meni je i ono par sedmica ko godina se oduzilo [sm=smiley13.gif]
esmica nam se porodila,kako ona to strucno hahaha,drago mi je da je sve ok proslo a jedva cekam da nam napise svoju p. pricu
ljubicica uziva s djecicom,navrati ti nama ovdje,nemoj nas zaboravljati [sm=smiley1.gif]
binanina [sm=bravo.gif] za bebicu,ako moras CR,bolje nego da se patite ti i [sm=duda.gif],ja se na bolove vec navikla,dok. kaze normalno je to,ako puno boli malo se smiri lezi na bok,sve dok nema krvarenja to je ok,pa eto valjda znaju i oni nesto haha [sm=smiley1.gif]
ja jutros ustala gladnaaa a nista mi se nejede,idem oprati jos koji prozor,mada kisa nam pada ali moram sad dok mi je seka tu,lakse mi puno...

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 10:53:43)

https://www.facebook.com/#!/pages/Pamu%C4%8Dne-posteljine/400372746691496?fref=ts

Ovo je profil za predivne posteljine, ako kome treba :)

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 10:55:17)

Esmice legendo[sm=bravo.gif] hajd odaraj sad, podmirila si porodicu s gaćama i ostalim[sm=smiley36.gif] drago mi je da je sve okej[sm=smiley1.gif]

Bambi hvala na pitanju, ja sam super, ne piše mi se o mojim [sm=nosecka.gif] jer mi bude žao ovih ženica koje kubure sa mučninama, niskim nošenjem, bajama i sl[sm=smiley13.gif] Hoćemo li i nas dvije imati lahke porode kao Ljubičica i Esmica[sm=zmeden.gif]

Lovepower samo nek su živi i zdravi a ostalo se da srediti.

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 11:45:05)

Almond ako Bog da hocemo sve, lagano se poroditi i sve ce biti cakum pakum. Razumijem te sta hoces reci [sm=smiley2.gif] I meni je zao sto se pate mucninama, ali ako Bog da brzo ce to sve biti iza njih.

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 11:52:28)

hvala Bambi [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
marinci posalji mi svoj fb profil da te dodam u prijatelje
almond ti i bambi cete se i lakse poroditi
hej pa vas 4 cete roditi djecacice svaka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 11:55:24)

Bit ce zetova za izabrati [sm=smiley1.gif]

almondray -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (23.7.2014 12:33:32)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Almond ako Bog da hocemo sve, lagano se poroditi i sve ce biti cakum pakum. Razumijem te sta hoces reci [sm=smiley2.gif] I meni je zao sto se pate mucninama, ali ako Bog da brzo ce to sve biti iza njih.

Amin!

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 12:46:01)

Pozdravcic :)

Jutros Lamija leti iz sobe i sva sretna "Ja na internetu odkako sam ustala" hahahha

Uglavnom internet je proradio, konacno :) sad mogu opet ovdje da visim [sm=smiley36.gif]

Esmice i ovdje da ti cestitam, stvarno svaka cas_t tebi kad si tako hrabra [sm=bravo.gif] Cestitam rodjenje, da mu dragi Allah podari sve lijepote ovog svijeta a sacuva od svega sto je zlo,

Hej Lowerpower, jel bas mora biti zelenkasta i bez likova? Ima jedna medena bez boje sa Bambi na njoj 100% pamucna ali kosta 54 km u Jysk :)

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 13:27:44)

a jel dodju i ogradice i sve u kompletu

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 16:13:52)

zene mene zbunjuju te sedmice i mjeseci
npr, ja sam 20 sedmica, jesam ja 5 mj ili sta? znam po sedmicama ali nikako da uhodam mjesece
od koje do koje sedmice je 5 mj, 6mj itd?

vilmica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 17:35:11)

Lovepower imas i veliki izbor posteljina na Socijalnom, prodavnica se zove Maritoni. S desne stane glavne ceste, kad se ide iz pravca grada prema Ilidzi. [sm=smiley31.gif]

vilmica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 17:37:49)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0723/z7l-m3w-13.jpg[/img]

Vanchi88 po ovome sam ja racunala svoju trudnocu [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 17:55:32)

IZVORNA PORUKA: vanchi88

zene mene zbunjuju te sedmice i mjeseci
npr, ja sam 20 sedmica, jesam ja 5 mj ili sta? znam po sedmicama ali nikako da uhodam mjesece
od koje do koje sedmice je 5 mj, 6mj itd?

prijavis se u kalendar trudnoce i svake sedmice tj ponedjeljka u sedmici dobijes info [sm=smiley1.gif]
http://www.ringeraja.ba/kalendar_trudnoce.html

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (23.7.2014 17:58:47)

hvala vam
imam ja aplikaciju na telefonu ali ovdje vecinom prate nedelje ne mjesece pa se zbunim
znaci 5 mjesec sam eheh...
[sm=smiley36.gif]

bambi1 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (24.7.2014 13:18:29)

Ja se dvoumim dal da radim Betu nalaz da vidim dal ce se duplati pravilno ili da zakazem uz malo ranije, ne mogu da izdrzim do sljedeceg cetvrtka[sm=zmeden.gif]

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (24.7.2014 13:51:12)

ne znam sta da ti kazem,ako ce te smiriti radi betu jer taj stres kroz koji prolazis nije nikako dobar ni za tebe n za bebu
vilmice virkas,kako ste nam ti i Hena

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (24.7.2014 15:51:21)

Pa ako hoces uradi betu ili odi sutra na uzv i vidjet ces da ce se bebac vidjet vec ;)

binanina -> RE: Razgovori u ocekivanju beba -Juli (24.7.2014 15:57:59)

vanchi88 ja mjesece računam po datumu zadnje menstruacije. Npr, menstr. bila 23.3. jučer bio 23.7. i po tome se orijentišem nekako otprilike, što znači da sam trudilica puna 4 mjeseca hvala Bogu, počeli smo peti [sm=smiley1.gif]

bambi1 betu ako imaš prilike uradi, eto, dovoljno bar dva puta, neka bude razmak među njima 3-4 dana. I nemoj se sekirati uopće, jer se zna i za betu desiti da ti je niska, kao što je kod mene bila u početku. Ja kada sam pregledala na netu vrijednosti bete po sedmicama, ja se samo dodatno nasekirala jer je moja bila puno niža od normalne vrijednosti.
Tako da, ako budeš radila, bitno je samo uočiti taj porast aBd. želim ti svu sreću svijeta, da aBd srculence čuješ idući četvrtak, i da beta bude u dobrom porastu. Čuvaj se do tada.

Esmici sve čestitke i najljepše želje njoj i bebici, da budete dugo zdrave i žive i zajedno aBd. [sm=bravo.gif]

Ostalim trudilicama sa mučninama želim poželjeti neka te mučnine već jednom prestanu, ja i ono par sedmica jedva izdržala, duša mi se naopačke više okrenula kad se sjetim... [sm=smiley13.gif] Budite jakeeee, nagrada će doći aBd. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>