Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (21.7.2014 8:20:49)
|
I ja čekam Divanovića [sm=smiley1.gif] Ja sam malo zabrinuta jer baš i ne osjećam bebu... Jest' da sam cijeli dan na nogama, i navečer se komiram, baš budem umorna... Ponekad se desi ono nešto nedefinisano, više nisam sigurna jel' to od moje želje da osjetim nešto ili je stvarno [sm=zmeden.gif] A što se tiče glupih komentara.. Meni je nedavno jedna mlađa kolegica rekla (bio je sami početak trudnoće pa nije mogla ni naslutiti da sam trudna): Blago tebi, ti sve riješila, udala se, rodila dijete, i to je to.. Kao ono 'Dosta to jedno, šta će ti više'... Ma generalno, to petljanje u tuđu privatnost mi je jedna od najmržih stvari... Želim li ja jedno, dvoje, ili petoro djece, to je samo moja i mm stvar... Ako i imaš mišljenje, zadrži ga za sebe.. Ali eto, ljudi sebi daju svašta za pravo... U Waikikiju sam nedavno kupila hlače za trudnice, još su mi malkice u stomaku velike, možda do bajrama mognu i bez kaiša, vidjećemo, a dobila sam od mame isto iz waikikija tuniku, koja će baš pasati uz te hlače, pa sam odlučila da ću to za Bajram [sm=smiley36.gif] Waikiki mi se sviđa što mogu naći štvari da su šire, dugih rukava, ne prevelikog izreza, i povrh svega nisu providne... Ja sam pokrivena, i onda je baš nezgodno iskombinovati ljeti kombinaciju, pa sve nekakvi slojevi, crknem od vrućine i bez ovih poludjelih hormona... Evo baš danas imam na sebi košulju iz waikikija ispod koje ne treba ništa, pa fino lahora, a ja rahat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|