Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (14.7.2014 14:52:01)
|
Evo i nas sa kontrole[sm=smiley1.gif] stanje nam je bez promjena,grlic isto,i dalje otvorena, beba je okrenuta i dalje na glavu,juče me rukicama probadala, a guzom mi rebro podbočila, nije je opet uspjela uslikati,sve pokušala, ja se okretala,ali džabe, uvijek ima rukicu kod glave,i kad hoce da je uslika ona se samo pomjeri[sm=jezicek.gif] kaze da je dobro,da se dobro razvija,vitalna je, dobila je više na kilaži,ali sitna je, kaže da je nebi brinula kilaža da mi nije kritično ovo ostalo, tako da se moram javiti jednom doktoru u kantonalnoj bolnici, pa ću vjerovatno primati neke infuzije... da bi beba dobila više, jer kako kaže boji se da neću izdržati do 36 sedmice, da mi grlić neće izdržati, a beba ima manje od 2kg, kaže nije nešto strašno sto je sitnija,jer sam i ja sitna, samo grlić je problem, tako da ću ja najvjerovatnije opet u bolnicu, jedino mi žao što neću moći jesti kao kod kuće[sm=smiley36.gif] ali eto izgleda da ću mrvicu upoznati prije termina[sm=love.gif] Dobrodošlica ovim novima[sm=9nebesa.gif], nemojte se preplašiti ovako ovih stanja,kao u mene[sm=smiley36.gif] kod mene je od 15 sedmice počelo sve... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|