Ljubicica3 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (14.7.2014 23:56:02)
|
IZVORNA PORUKA: malen@89 IZVORNA PORUKA: Ljubicica3 IZVORNA PORUKA: malen@89 Tako mi je prosli put rekao da dodjem da me pregleda da vidi stanje grlica[sm=zmeden.gif] a do sad me nije nikako vaginalno pregledao pa me malo strah,malo stid svasta se sastalovaljda nece puno boliti. Bolil tebe stomo kad se beba vrti?Ja imam osjecaj da je ovom mom bas tijesno,pa hoce van koliko se razletio po stomaku,sve kvrge iskacu. Pa dobro svakome je malo neprijatno sa mnom uglavnom bude m na pregledu a ako nije onda sestrica bude sa doktor u sobi nikad nije on I ja samo. Mene boli kao kontrakcije kad se vrti I stvrdne se stomak kamen I dole osjecam da zrak izlazi kad lupa,kod mene je se grlic skroz spustio vidi se to ja provjerila ogledalom -:),bilo me strah reko izletice mi dijete kad hodam kad na pregledu doktor rece samo 1 cm otvorena reko ih nista. Ti to znas prepoznati,ja nisam pametna sta da radim evo sad mi bukvalno skace po stomaku,pa me strah da to nekrene veceras,i usput mi izaziva bas jake bolove,i probada me u preponama i dole negdje.hej kako cu se poroditi kad me strah sad svakog ziganja [sm=smiley36.gif] A meni je sad dr.rekao da je beba skroz u zdjelici,a sutra ce vidjeti koliko sam otvorena,vidjeces nista [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I meni je isto tako I u preponama ziganje,ma svukud I nista opet,nece pa nece. Sta bi ti vise voljela carski ili indukovani porodjaj? Je li ti doki rekao da mozes birat?
|
|
|
|