mishkica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (15.7.2014 9:34:05)
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Buby sretno na kontroli i vrati se kucici svojoj da mozes fino jucati [sm=smiley1.gif] Miskice spremamo se spremamo. Vec se pocinje osjecati euforija zbog dolaska bebice. Djeca su nestrpljiva, maze se sve vise i vise. Sinoc i preksinoc dok sam peglala garderobicu cura mirise svaku benkicu, a momak vice "bebanooo mojeeee" [sm=love.gif][sm=love.gif] znas kako su simpaticni. Al hajd sto su oni, nego sto se i cova raspekmezio hihihihiihi Marinci ma nije da me strah, nego me STRAAAAHHHH [sm=jezicek.gif] Salim se. Iskreno, nije mi jednostavno, ali vjerujem u sebe i znam da ja to mogu. Kako sam ovo dvoje tako cu i ovo trece. Samo kazem znam da ostati u meni nece, da ce izaci. A na CR pravo da ti velim i ne pomisljam. U stvari molim Boga da nikome ne zatreba CR. Prirodno je prirodno [sm=smiley1.gif] Kako se ti drzis? Divnooooooo..djeca draga...i moja iako je mala o braci na sva zvona trubi, a ona sva nekakva sitna, cigrasta, pa kad prica zabrza, znas kako je siimpatican, dace mu rusak, dace mu krevetac, ona ce imati veliki za cure[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif]a meni i ona sva ko beba...sve znas...jesam li ja jedina koja se poroda ne boji niti misli o njemu? hehe, mozda zato sto sam M brzoo i lahko rodila, a nisam ja ni s njom imala neke strahove, samo sam govorila da obe zive ostanemo, sve cemo lahko...sad mi je bebac naopako okrenut, ali ima vremena da se okrece kako treba, a ako i ostane tako, nije ni carski smrt..bice kako Bog dragi odredi... Ma lahko cemo mi to aBd[sm=bravo.gif]
|
|
|
|