almondray -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (8.7.2014 21:43:55)
|
Lovepower možda se znojiš , pa misliš da je curi nešto?Ja se bgm znojim, gaćice po cijeli dan mijenjam.A iscjedak sam trpila prvo tromjesječje i onda tražila da uradim bris, kad ono candida, dr. nju ne liječe ali meni je poludila bila, nisam mogla hodat od svrbeža.3 noći canestena i [sm=bravo.gif] nikad više svrab ne osjetih[sm=smiley36.gif] Marinči, možeš li upratit šta ti smeta?Ili nema pravila[sm=zmeden.gif] meni recimo smeta prerađeno voće u bilo kojem obliku, poludim od žgaravice, ako ležim počnem se gušit. Popustio me je malo želudac, uzela od kone kašikicu sode, podrignula i sad sam super hB.A bgm prepala sam se bila još kad se sjetih da sam ručala gljive[sm=zmeden.gif] Kod nas ne daju ništa, Tk porodilište je ozloglašeno [sm=smiley36.gif] , da bar daju spavaćicu i papuče unijeti[sm=zmeden.gif].Strahota.Sinoć smo bili na babinama kod prijatelja , i ona priča kako je malo falilo da plati životom porađajući se.Da nije uletio neki nepoznat dr. ko zna šta bi bilo s nje.7,50 sati se nije budila iz anestezije, a na cr je odveli tek nakon što je počela gubit svijest.Ali to je kod nas normala. Vidjeti sliku kao kod Elme tik posle poroda je nepoznat pojam.
|
|
|
|