malen@89 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (8.7.2014 12:18:57)
|
Hello lijepe moje, Ja se nikad javiti,cijelo jutro hocu a mrsko mi s moba tipkat,a ovaj moj hasimaga se dohvatio laptopa nepusta.Ja sinoc do 3 nisam zaspala,neka sparina bila haos,sad evo kisa pada a ja taman oprala bebine posteljinice i htjela na balkon da se suse al morat cu u stanu rasiriti. Hvala vam puno na zeljama za lijep porod,nadam se da cu ga imati,a ako mi vjerujete nije me strah uopste,u zivotu svasta nesto boli a nedobije se nista za uzvrat,ovako cu bar svog prciku dobiti abd. Lovepover,svaka cast ovo izgleda pravo ukusno,mada moram priznati da nisam nikad ni probala,eto mene tebi na sokic [sm=smiley1.gif].Ja isto nisam imala nista spremno do 36 sedmice i maltene u dan-dva smo sve nabavili,neke stvarcice sam i dobila,oprala,ispeglala i sad cu ih vratiti nemaju mi gdje stati [sm=smiley36.gif] komodica mi puna. Rose 87 dr.Sestic ti radi privatno u Suncu,a za bolnicu neznam kako sad ide mislim da se jos moze ici dok je dr.u dezuri pa se s njim dogovoris,mada sam od dvije kolegice cula da i gore ocekuju da im se plati,pa onda ja radje idem privatno. Esmice jesmo bona u dan mislim meni je termin 27.7 a tebi cini mi se 28.7,mada cu ja izgleda ranije zbog clexana sto primam,mora biti dogovoren porod. Ilhana sinoc sam ti htjela napisati da ce ti jacmir iskociti zbog onih slika s iftara,ja sam stalno gladna kad gledam slikice sto postavljas Ljubicice sretno danas na kontroli,javi mi sta ti je dr.rekao za otoicanje ja svog jucer zaboravila pitati,mada mislim da je to normalno i kraj je trudnoce a i ove vrucine. Mishkice,Andy,bambi ostale zenice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|