anandi -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 16:34:53)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Anandi lutko i moderno doba nema veze sa ovim gore sto si napisaala. Moja mama kad se udala nije isla zajednicu a to je bilo prije 36 godina. kod tebe mama je bila sretnica, ja govorim za vecinu. Mozda niste dobro shvatile sta sam htjela da kazem,nebitno... koja zena od 60 i kusur godina zeli da je snaha zove imenom, svaka cast izuzetcima. Mi aBd kad budemo svekrve i punice, bar ja cu htjet da me zove imenom.. Meni nije jasno zasto se samo kuka na svekrve,pa one su nam rodile mm i one su ljudska bica, othranile mm ,skolovale i ozenile i sad treba doc snaha i poremetit sve. Slazem se da ima medusobne ljubomore i netrpeljivosti s obje strane, al se razgovorom moze sve rijesiti. Prethodni post ima veze, jer nekoliko mojih drugarica koje su frisko u braku imaju probleme, iz razloga sto ih mm tuku kad im nesto ne pase, al opet to je njihov izbor da trpe. Ja sam odrasla sa losim sjecanjem na djetinstvo, otac je uvijek dosta pio alkohol a mama sutila, pa dode i pode udarat nju pa ako nesto ja ili brat kazemo i nas istuce. Zato cijenim svog mm a i svekrvu jer nikad nije stala na njegovu stranu, , uvijek je na mojoj strani i odgojila ga je da bude pravi domacin znam dosta svekrva koje sinovima kazu pokazi gdje je zeni mjesto
|
|
|
|