muaaa -> RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc (17.9.2014 14:17:56)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Kada čitam vaše savjete prvo sam vam zahvalna što izdvojite vrijeme i date savjet, a drugo tako sam tužna što sam ja kroz ovo vrijeme svog braka i života u zajednici sa ljudima koji ne popuštaju i ne poštuju naš brak jer stalno nešto zanovijetaju i u sve se miješaju pa i najradije vi da me dijete ne posluša niu čemu, izgubila tu nit razumljivosti i razuma za neke stvari, a i mudrost. Postala sam tako slaba i tako su me zatrovali. Bila sam jako brižna i osjetljiva osoba ranije, prije ovog života sa njima, a kroz taj život sam stalno sama i zatrovana jer su mi uzeli i uzimaju sve što volim, a to moj muž dopušta. Ugađanje njima, njihovim hirovima, potrebama, prijedlozima (moj muž ne zaključava kuću preko dana samo da se oni ne bi uvrijedili ako bi slučajno naišli da uđu - jer ne kucaju - što smo zaključali i da ne bi pomislili da šta ne radimo). Ja zaključam, a on brže bolje otključa. Samo jedan primjer glupi. Tako sam tužna, obolila sam i psihički i fizički. Ne vidim izlaz. Najradije bih da se ovaj život nikad nije ni desio, ali bila sam slijepa i luda. Sad me možda razumijete što imam nelagodan osjećaj prema njima i kad je moje dijete u pitanju. Ova prica mi je vec poznata na forumu. Ti nemas problem sa svekijevcima,ti imas problem s muzem,koji nije bas na tvojoj strani i koji te ne podrzava,to je tvoja prica. Zasto si oboljela psihicki i fizicki?Jel te maltretiraju? U tom slucaju trebas razvod...
|
|
|
|