edith -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (20.8.2014 7:35:59)
|
da se i ja pridružim. meni moja svekrva nije dala da živim s njima, JOŠ BOLJE. Ima ona još 2 sina, zarekla sam se, ako dopusti ovom drugom (njenom mjezimcu) da živi s njima kad se oženi, moja noga gore više neće. a i moj muž je stava: neka im, imamo mi svoje. uglavnom, zbog tog svog, ja gulim dobar kredit, on jedva kad platu da vidi itd, još pola svog vijeka ću da otplaćujem stan. a oni kao: pa eto bila su bolja vremena kad ste se vjenčali, pa nije bilo potrebe za zajednicom, a ako su bila bolja vremena, što mi nijednom za kiriju dala nije... Uhhhh... Moja mama živi sa S i mogu reći da ja nikad sa starijim ne želim živjeti, to ko ne zna kako je, ne može i nema pravo komentarisati. moja nana pojede mog oca i mater, fuj koliko i prema sinu nema obzira, a sva ostala djeca (koja je nisu htjela) mom ocu prigovaraju i ljute se kad moj otac zagalami. što se ostavštine tiče, imam brata i sestru i nikad halalila njoj ne bih da uzme dio od brata, ni ja ni ona. obje imamo svoje, nikad tamo živjeti neću, on hoće vjerojatno cijeli život i da ne može na svom uradit ništa dok ja ne dozvolim, nema smisla.
|
|
|
|