Alma_27 -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (1.4.2014 22:21:22)
|
IZVORNA PORUKA: InLove IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: Adna29 Drage moje forumasice!!! I ja imam slican problem.4 godine sam u braku,od pocetka nisam mogla se navici na mjesto gdje sam se udala,selo je,ok. nije to problem,al sve je nekako zbijeno,nemam dvorista tako da svak vidi sta radim,ko mi dolazi,trac i tako.Ja na to nisam navikla,od pocetka moj muz zna da ja to mjesto ne volim tako da smo kupili stan u gradu,ima vec 9 mjeseci ali nismo jos odselili.Sad zivimo sa svekrvom,nije ona losa,ali gleda mog muza kao u sveca,jer je izgubila jednog sina.E sad sta da ja radim.imal neko pametan savjet,jer stvarno vise nemogu tu zivjeti[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif],s kim sam god pricala naravno nitko ne podrzava moju situaciju.Muzevljeve sestre nisu nam ni cestitale za kupovinu stana,strah ih je da ce sin napustit mamu,a sto nije slucaje .Dajte vi meni savjet ja nemam obicaj komentarisati na ove teme, ali me ovo bas ubolo u oci... jesi ti zeno normalna?? i mm je jedinac, izgubio je brata i sebi bih jezik odrezala kada bih ovo izgovorila...sta je tvoj problem i kako se tebe tacno tice odnos tvog muza i njegove majke kojoj je on jedini na svijetu? svaka cast za kupovinu stana, to ej lijepo, ali ne mozes svasta komentarisati. a najbolje da pustis muza da on rijesi stvar s mamom..to uostalom niej tvoja majka. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moja izgubila 3 sina, i ima jos 3 ziva.. al je uprla oci u mm a bogami i on u nju.[sm=smiley1.gif] ja mislim da njima nisu oci uprte u mater i obratno zato sto je ona izgubila jos tri sina nego to tako i treba da bude pa da ih ima deset zivith. Ja sam ostala jedinica iz istog razloga i to relativno skoro i nikada nisam osjecala da treba da budem zamjena i za izgubljeno dijete i da sad treba da oni gledaju mene vise nego ranije ili ja njih vise nego ranije. Takav stav nije fer prema prezivjelom djetetu i jako je tezak taj teret ako roditelji tako postave. Svoje roditelje vidjam ili se cujem s njima svakodnevno, bliski su i s mojim muzem i s djecom al da stanujem kod njih sa muzem i dvoje djece i napravim da nemam mira ni ja ni oni samo zato sto su izgubili dijete, ni slucajno! Posebno da imam prazan stan kao forumasica koja je to napisala. Al opet je to na njenom muzu a njeno je hoce li pristati na bilo sta.
|
|
|
|