RE: vaše porođajna priča (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

Crnkica -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:34:07)

Iman baš prelijepa porođajna priča,sva se naježih.....[sm=bravo.gif]
A imaš i smisla za spisateljstvo mogu ti reć` a svaki porod je priča za sebe i novo iskustvo..

Ja sam u naletu porođajnih bolova rekla nikad više,a sad kad vidim malu bebicu onako slatku,poželim sve ponoviti [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:35:27)

PRedivne priče, žene Baš predivne [sm=smiley31.gif]

damma -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:36:56)

predivna prica Iman [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (31.7.2013 12:42:10)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ziki -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:44:24)

Medić divn priča, baš dirljiva.[sm=smiley31.gif]
Iman evo još jedne sa tri napona[sm=smiley36.gif]

mala_sa -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:55:48)

Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F [sm=smiley27.gif] (valjda sto je i meni to bolna tacka [sm=smiley19.gif]). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu [sm=smiley31.gif]

Medić* -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:55:53)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Medić [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Divna priča [sm=smiley1.gif]

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni [sm=sad.gif]

Isto mi je kao tebi na kraju palo na um ma ovako bih ja mogla jos koje [sm=smiley36.gif]

Za razliku od prvog horora sa prvog porodjaja gdje rekoh sebi tesko da ce mi drugo na um pasti [sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 12:59:33)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F [sm=smiley27.gif] (valjda sto je i meni to bolna tacka [sm=smiley19.gif]). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu [sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

MicoTico -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:02:21)

Medić , mila moja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
prekrasna priča[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (31.7.2013 13:03:32)

MicoTico -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:08:30)

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman [sm=jezicek.gif] [sm=smiley19.gif]

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.[sm=smiley19.gif]

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan narasla[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/muca.gif[/image]

mum82 -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:12:19)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman [sm=jezicek.gif] [sm=smiley19.gif]

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.[sm=smiley19.gif]

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan narasla[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/muca.gif[/image]

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalna[sm=jezicek.gif]

Leena -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:12:20)

Medić [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Divna priča [sm=smiley1.gif]

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni [sm=sad.gif]

Ja se ne sjecam vise koliko je napona bilo, cini mi se malo, ali sam i dalje bila preko sat vremena u sali zbog posteljice i usivanja... Ma kad sve hairli zavrsi, sve se zaboravi brzo[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:15:58)

znači Iman biće treće...
čovječe rađa drugo i konta nikad više[sm=jezicek.gif]
legendo..divna priča

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (31.7.2013 13:16:02)

ziki -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:16:22)

IZVORNA PORUKA: mum82

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalna[sm=jezicek.gif]

znači nisam jedina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (31.7.2013 13:17:26)

Hanady RR -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:18:14)

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: mum82

znači nisam jedina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nisi[sm=smiley36.gif]

budućamama -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:19:36)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: mala_sa

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

evo me plačem kao dijete [sm=smiley1.gif] Šta mi uradi ženo, sad pred sutrašnji termin [sm=smiley36.gif]

veliki ljubac za Fatiha i Ummu

SdZ -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:23:15)

Rasplaka me prica od Iman i Medic.

Cure, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Apotekarka -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:24:28)

Iman divna emotivna prica i ja odustajem i moji oboje bacaju na mm[sm=smiley36.gif]

InLove -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:28:49)

Divne price Medic i Iman

Joj, ovo je tačno. Kad sam je vidjela...dijete ko div

Rekoh šta bi...pa samo sam 3 dana bila odsutna

Sto se ovog tice,meni su cure odmah navece dosle i da izgledale su obije kao da su narasle za tih par sati, pogotovo Nejra [sm=smiley1.gif]

EEDITH -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:34:52)

iman,medić
predivne priče ,[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
i dok čitam vas ,slike mi se vraćaju [sm=smiley1.gif]

megi -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:35:10)

medic predivno[sm=smiley31.gif]
ev me na poslu i placem

mum82 -> RE: vaše porođajna priča (31.7.2013 13:37:24)

e da , da napomenem sad su obojica glavati[sm=smiley36.gif], duse mamine najdraze...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>