RE: Klomifen/Clomid (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

nadalica -> RE: Klomifen/Clomid (11.9.2012 12:07:05)

Hvala ti Iris, idemo na ciljani, sutra u 13 ću primiti pregnil, a prekosutra oko pooći u akciju [sm=smiley1.gif]

plava ljubičica -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 8:32:50)

NADALICE GDJE SI NASLA PREGNYL:== NEMA GA NIGDJE KUPITI MENI CE MOZDA TRBATIU...JER JA OPET OVAJ MJESEC MORAM PITI KLOMIFEN 2TBL ODJEDNOM :))))

mykica -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 8:40:33)

plava ljubičica Ja sam ga prije par dana kupila u Alti shoping centru. A i par puta sam ga uzimala na grbavici apoteka u neboderu, kod one osnovne škole. Tu blizu je i onaj dm. Nadam se da sam uspjela objasniti koja apoteka :)

kokouli -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 12:15:14)

Pregnila ima u apoteci Tara u Hrsnom ,bar su imali ,i ocekuju Choriomon ovih dana .

kokouli -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 14:30:21)

Iriss a sta su ti dali umjesto Klomifena draga ,i ja se slazem s tobom za sranje od lijeka .

klemzi -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 16:01:06)

Meni dr neće dati pregnyl uz klomifen koji sam već ispila...Zna li neko zašto [sm=zmeden.gif]

pepika -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 16:44:40)

Ne znam,moje misljenje da si ga trebala primit i tad znas kad ti dolazi do ovulacije. Meni jednom nije dao da ga primim i moj folikul se pretvorio u cistu,a dr. je isto insistirao da mi ne reba stoperica. Iz iskutva ti govorim. kad si vec ispila i fino odreagovala,ne treba nista preputat slucaju. Moje misljenje! Ipak dr. valjda najbolje zna. U svakom slucaju SRETNO! [sm=smiley31.gif]

nadalica -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 19:15:21)

Ja sam ga kupila u apoteci Dina na Č. Vili....danas sam u 1 primila injekciju, a od sutra akcija i aBd da uspije...

malenaa -> RE: Klomifen/Clomid (12.9.2012 20:38:08)

i ja sam danas primila pregnyl ,dvije injekcije... sad akcijanje :))) pa draga u isto vrijeme cemo raditi testice ako Bog da...

IZVORNA PORUKA: nadalica

Ja sam ga kupila u apoteci Dina na Č. Vili....danas sam u 1 primila injekciju, a od sutra akcija i aBd da uspije...

kokouli -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 10:33:14)

Da vam bude sretno [sm=bravo.gif]

nadalica -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 14:29:27)

akobogda, malena...želim nam [sm=rozacrtici.gif]

hvala, kokouli [sm=smiley1.gif]

Artemida84 -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 16:15:10)

Drage moje, tko vama da te inekcije , mislim jel ginekolog ili.. ? Mozda je glupo pitanje ali posto ja tek sutra pocinjem sa klomifenom pa nista ne znam [sm=zmeden.gif]. Unaprijed hvala!

malenaa -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 16:21:45)

da draga meni ginekolog rekao da kupim pregnil , primila dvije injekcije i akcijanje tri dana, pa od 16.dana dabroston 15 dana piti, pa testic :))))
pitaj ginekologa sve... reci mu za pregnil nista ne skodi ,on jeste za ciljanje odnose :)

IZVORNA PORUKA: Artemida84

Drage moje, tko vama da te inekcije , mislim jel ginekolog ili.. ? Mozda je glupo pitanje ali posto ja tek sutra pocinjem sa klomifenom pa nista ne znam [sm=zmeden.gif] . Unaprijed hvala!

Artemida84 -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 16:36:01)

A tko te bocne? [sm=smiley23.gif] Hvala draga, sve cu da ga ispitam [sm=smiley36.gif].

irisss -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 18:23:29)

IZVORNA PORUKA: kokouli

Iriss a sta su ti dali umjesto Klomifena draga ,i ja se slazem s tobom za sranje od lijeka .

Uspjela sam od druge ture Femare, vjerujem da bi i iz prve, al taj cilus mi vodeći bio na jajniku gdje nemam jajovoda[sm=smiley13.gif]. Dr. mi je objasnio da femara daje manje folikula, ali kvalitetnijih, odnosno da u njima bude jajna stanica za razliku od klomifena, koji uglavnom daje prazne folikule. I sama cijela govori sve, 5 KM klomifen, naspram 100 KM,koliko košta samo jedna tabla Femare, znači kutija od 30 kom. košta 300 KM. Jeste puno, ali sam ja nabavljala po tablu od jedne apoteke iz Tuzle, po preporucu jedne naše forumašice, druge apoteke ne prodaju na tablu već samo kutiju.

malenaa -> RE: Klomifen/Clomid (13.9.2012 18:26:20)

bocnula me medicinska sestra kod mehmedbasica :))) samo se vratila dole da mi bocu daju :)))

A tko te bocne? [sm=smiley23.gif] Hvala draga, sve cu da ga ispitam [sm=smiley36.gif].

ikaaaaa -> RE: Klomifen/Clomid (15.9.2012 12:54:32)

pozz drage moje imam jedno pitanjce.... u drugom i trećem mj sam koristila klomifen.... naravno nije ništa uspjelo zbog preeeeeeeviše povišenog prolaktina...sad mi se je prolaktin stabilizirao, naravno svaki dan pijen jednu tableticu bromengona.... dali mogu ponovo početi koristit klomifen? u utorak idem ginu, pitala bih ga da mi ponovo da klomifen, ali nisam baš sigurna jer negdje sam čitala da se klomifen ne može koristiti ako se je već koristio do godine dana.... dali ga je koja koristila npr dva mj, pa prestala, pa opet probala nakon neznam 2/3 mj?
nadam se ženice da ćemo sve uskoro vidjeti [sm=rozacrtici.gif].....

kokouli -> RE: Klomifen/Clomid (15.9.2012 18:56:55)

Ma smijes ga uzimati ,pitaj ginekologa,vjerovatno ce ti traziti da vadis krv 2 ili 3 dan pa da pocnes piti ,ne brini super je da ti je spao prolaktin furaj dalje i sretno.

kokouli -> RE: Klomifen/Clomid (15.9.2012 18:58:03)

A ima i jos lijekova boca umjesto klomifena ,nek te to ne brine [sm=smiley1.gif].

plava ljubičica -> RE: Klomifen/Clomid (16.9.2012 0:17:26)

Moje drage forumašice danas saznam kako klomifen tanji sluznicu materice.....i da se zbog toga nemoze zakaciti plod ukoliko se ne uzima dabroston ili utrogestan...meni niko nije to preporucio samo klomifen,pa na folikulometriju i tako ...vec treci mjesec klomifen....sutra ujutro folikulometrija samo boze da usoije sve ...a usput jos jedna radosna uspjela sam zakazati termin kod dr.godinjaka......

ĐELIM NAM SVIM [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

vjestica -> RE: Klomifen/Clomid (16.9.2012 9:23:19)

klomifen stanjuje endometrij, ali se ne koriste dabroston ili utrogestan da bi je podebljao dovoljno da se plod zakači
za podebljanje endometrija se koristi cvekla i ananas (i još nešto al sma zaboravila sad šta, ali ova dva su glavan) a od medikamnetozne terapije za podebljanje endometrija se koristi estrofem (mada se on rijetko daje)

ena0002 -> RE: Klomifen/Clomid (16.9.2012 12:27:43)

Ja sam isla u hitnu

irisss -> RE: Klomifen/Clomid (16.9.2012 12:33:48)

Uz ovo što je vještica nabrojala, za podebljanje endometrija je dobra i vrkuta, čaj ili kapi,ima u svim biljnim apotekama, bar u Sarajevu ima

plava ljubičica -> RE: Klomifen/Clomid (18.9.2012 18:27:13)

zNAM ZA VRKUTU AL SE NE SMIJE UZIMATI SA KLOMIFENOM I POLSIJE ODMA ZBOG HORMONA....AL POLAKO...BICE NADAM SE ABDF DOBRO:)))

Artemida84 -> RE: Klomifen/Clomid (18.9.2012 20:09:57)

Ja sam pila vrkutu 3 mjeseca pa sam prestala, a tada nisam pila nikakvu terapiju. I da, gotova tura klomifena, sutra na pregled pa da pratimo folikulcice [sm=smiley36.gif]......

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>