nadalica -> RE: Klomifen/Clomid (11.9.2012 7:40:31)
|
Evo da se i ja javim..završila sam terapiju klomifenom, apsolutno ništa nisam osjećala dok sam ga pila ni vrućine, ni bolove, ama baš nijedan simptom koji se ovdje spomenuo, a iščitala sam sve prethodne stranice....kad sam otišla na kontrolu u petak, 8. dc na jednom jajniku je bio vodeći 10 mm na drugom 11.5, a jučer 11 dc. na jednom 11 mm na drugom 15...dr. mi je rekao da kupim pregnil i sutra da dobijem injekciju i onda ciljani 34-36 sati poslije...mene brine to što nisam imala simptome, možda nisam reagovala na klomifen i nekako mi se čine ovi vodeći folikuli mali, mada postoji mogućnost fda ovaj od 15 naraste na 18 do sutra, što je dovoljno? Da li je dovoljno? I pitao me dr. kad mi je radio uz koliko mi traje ciklus, a kad sam mu rekla 35, 40, 60 pa i 70 dana rekao je auuuu... I još jedno pitanje...ako ja sutra dobijem pregnil, po preporuci ljekara, a 13 dc, a ovulacija mi bude za 7 dana upravo zbog tih neredovnih ciklusa...onda sam uzalud primila injekciju? Ili to znači da, čim je dobijem mora nastupiti ovulacija, tj. popucati svi folikuli? Nadam se da vas nisam zbunila, jer sebe jesam ovim razmišljanjem.....
|
|
|
|