Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh sada je mozda kasno za ovu info, ali ako vam je blizu neka dezurna apoteka potrazite" kapi protiv zubobolje", na biljnoj su bazi ali su super. I neki jak analgetik neka popije i prouci sta do ujutro u 9
bas sam vam se nasikirala sto sam u 3 navrata izbacila gust zuckast i sukrvav(crveno roskast) slajm...sad me panika uhvatila strasno nisam vele kasljala...misa mu vise... jesam imala dan i pol temp bolno grlo i krajnike ali kontam proci ce ali od ovog me panika uhvatila,da li se ikad ikome desilo slicno...
znate li da li se mogu kupiti antibiotici bez recepta mene neka prehlada zeza vec par dana i nije mi se cinilo strasno.Medjutim danas me pravo safatalo,krajnici sinusi i najgore od svega NE MOGU DA PRICAM samo sapucem....mislila sam kupiti pembritin jer mi on najbolje djeluje ,jer zaista ne mogu cekati
znate li da li se mogu kupiti antibiotici bez recepta mene neka prehlada zeza vec par dana i nije mi se cinilo strasno.Medjutim danas me pravo safatalo,krajnici sinusi i najgore od svega NE MOGU DA PRICAM samo sapucem....mislila sam kupiti pembritin jer mi on najbolje djeluje ,jer zaista ne mogu cekati
remedija na marin dvoru...to je tamo iza one zgrade preko puta konzuma...znači prođeš iza te zgrade i u ćošku u lavirintu od dvije zgrade nađeš je
< Poruku je uredio gvendolina -- 17.4.2011 12:04:36 >
hitno,pretražila sam sve teme o osipu i većinom se piše o osipu kod beba.mene zanima osip kod rodilje nakon poroda,pacjentkinja je rodila na carski prije par dana,sinoć dobila temperaturu,od lijekova pije ampiciliin,garamicin,voltaren,ergometrin itd možda ima još nešto ali se ne sijećam.od čega dolazitaj osip,nalazi se od stomaka preko guze i sve do dna nogu,nešto kao borova kora,nisu kao prave vrkice već baš kao neki osip,i šta se smije koristiti,i ako je netko imao slično iskustvo da se javi
hitno,pretražila sam sve teme o osipu i većinom se piše o osipu kod beba.mene zanima osip kod rodilje nakon poroda,pacjentkinja je rodila na carski prije par dana,sinoć dobila temperaturu,od lijekova pije ampiciliin,garamicin,voltaren,ergometrin itd možda ima još nešto ali se ne sijećam.od čega dolazitaj osip,nalazi se od stomaka preko guze i sve do dna nogu,nešto kao borova kora,nisu kao prave vrkice već baš kao neki osip,i šta se smije koristiti,i ako je netko imao slično iskustvo da se javi
milenium, neka ide dr....ipak je nedavno rodila...moze biti od antibiotika...a moze biti i neka bakterija...ja se ne bih usudila na njenom mjestu tako nesto samoincijativno tretirati
dadada,pa to i jest najžalosnije,što je ona još u bolnici,nije ni izišla kući a NIJEDNOG dermatologa nema(kao da nekoga ne može zaboliti subotom)niti će ikoga biti sve do utorka a kao klinički bolnički centar(ahaaaa klinički centar s jednim jedinim ili nijednim dermatologom ),sestre ništa ne znaju o tome kažu pojma nemaju a ginekolog joj kaže ma sve će to proć
kakav je onaj kamagel jeli to neto jako ili?ako je blago moda da mae s tim?
< Poruku je uredio milenium -- 30.4.2011 9:43:56 >
dadada,pa to i jest najžalosnije,što je ona još u bolnici,nije ni izišla kući a NIJEDNOG dermatologa nema(kao da nekoga ne može zaboliti subotom)niti će ikoga biti sve do utorka a kao klinički bolnički centar(ahaaaa klinički centar s jednim jedinim ili nijednim dermatologom ),sestre ništa ne znaju o tome kažu pojma nemaju a ginekolog joj kaže ma sve će to proć
kakav je onaj kamagel jeli to neto jako ili?ako je blago moda da mae s tim?
ma ne bih ja to nikakvim mazama mazala dok se ne utvrdi sta je...a nije mi jasno kako ginekolog ne vidi sta bi moglo biti blago nama gdje zivimo ja bih, ako vec s necim tretirati, onda sa jodom ili tako necim...cisto radi dezinfekcije
milenium da nije kakvu bolnicku infekciju dobila,mozd da uzme 70 % alkohol pa malo dezinfikuje a i da namaze camagelom nece joj skoditi nista a mozda je reakcija na bilo koji od tih lijekova,pa kako nijedan doktor ne moze savjet dati a zena u bolnici strasno
utvrdili su da je taj osip od njihovih bolničkih plahta,na kojima leži ( a sve kao njihovo čićše i naj naj ! ma...) pošto mi imamo dermatologa u široj obitelji,nazvali smo ga i telefonski opisali šta ,kako... i čovjek propisao neki trakort,travakort tako nešto... možda se ti sjetiš.
milenium ja sam to isto fasovala u bolnici al meni samo po rukama i nogama bilo nisam tome pridavala vaznost trackala se mlijekom za tjelo i proslo za 2 dana
Irfan mi je dobio ospice.sad me interesuje koliko traje vrijeme inkubacije tj.dali su ospice u ranom stadiju prelazne sa osobe na osobu jer ih nisam bolovala ni ja a ni moj Sejo. hitno????
koliko znam a i shvatam tekst do trenutka kada se izaspe dijete treja inkubacija...znači ugroženi ste i ti i drugo dijete...sad za dijete najvjerovatnije će ih i on dobiti a dali može na tebe preći nisma sigurna al eto porčitaj tekst pa ima sve objašnjeno vrlo kratko a poučno
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
evo i ovdje: Dali ste vi imali temperaturu nakon suneta? sam sunetila u petak i sinoc je dobio turu i danas citav dan ima oko38. Malo spadne pa se opet vraca. Dali je moguce zbog suneta illi ipak zbog zubica?
ma neznam nikad nisamo imali problema sa temperaturom,hvala Bogu pa me sad malo panika hvata. Do sada ima 9 zubica i svi su nikli bez problema,pa me jos vise zbunjuje,pa kontam da nije kakva upala na cunici. Hvala na odgovoru.