ajla86 -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (12.4.2013 14:15:26)
|
IZVORNA PORUKA: leontina13 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: zaha IZVORNA PORUKA: leontina13 Na dan kada je primljena u Sa bolnicu, umjesto da bude izgubljena i potresena, majka te iste djevojčice sjedi hladnikrvno i kaze(za malu): "ah,i ona je tvrdoglava".....hellooooo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Boze dragi [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] i molim vas da ne uzimate zdravo za gotove postove korisnika koji su se tek pojavili na forumu i objavili taj jedan jedini post najmanje nam sad treba da vjerujemo svakoj neprovjerenoj informaciji i rekla- kazala i ovako je dovoljna teška situacija Korisnik sam odavno,al pod drugim nikom!Radim gore i vidjela sam da je ni za ručicu nije uzela, nešo rekla,a kamoli uputila majčinski pogled.....i ne vidim da bi bilo ko imao razloga da laze kad su ove stvari u pitanju... al ovo nije tema,treba pomoći....ja ću preko svojih kolega u Ze bolnici....... nisam iznenadzena nimalo.tako ti tuce neko djete a ti gledas...jel imala stolicu,tavu,tepsiju....nesto da ga ukapi na licu mjesta....... i najgore je...stavila je na spavanje......e dje su ti ruke bile glupaco.....bez bismile bi ga udavila da bog da mu se osusile ruke kojim je tuko..... da njoj dragi Bog da nafaku da ona ozdravi a ova njena mama je.....nemam rijeci......
|
|
|
|