shpagica -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 15:52:21)
|
IZVORNA PORUKA: henna ze vidim status na fb..neke M.Č. radi na televiziji..pa kopiram. može se haman desiti da djevojcica i ne dodje u zenicu Dragi moji prijetelji, potreseni i užasnuti činjenicom šta jedan monstrum može da uradi maloj,nevinoj djevojčici,odlučili smo da pomognemo i njoj i njenoj majci da što lakše prebrode predstojeće dane u njihovom oporavku. Upravo sam razgovarala sa majkom koja mi je rekla da su za danas dobili najavu premještanja u bolnicu u Zenici a ona tvrdi da bi se malena bolje i brže oporavila boraveći i dalje na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu. Stoga molim sve one (a znam da vas ima) koji imaju bilo kakavu vezu i mogućnost da urgiraju kako bi djevojčica ipak ostala na liječenju u Sarajevu.S druge strane,novac je definitivno najpotrebniji jer u narednom,teškom periodu oporavka djevojčica će morati uzimati razne lijekove i terapije. Molim vas da ne ostanemo nijemi na ovaj apel za pomoć nevinom djetetu! Ukoliko želite,sami možete kontaktirati majku na broj telefona 060 331 7301. Henna, ne vjerujem, to je samo njena zelja, a nju bojim se niko nista ne pita. Cak sam stekla dojam da ovi nasi jedva cekaju da je ispale s pedijatrije, ili su to samo rekli da im raja gore ne dodijava sa dolascima sa donacijama[sm=zmeden.gif] Mada, koliko sam vidjela, ona druga mama kojoj se takodjer skuplja pomoc za bebu neometano prima posjetioce i pomoc... Ma meni je to sve u svakom slucaju [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|