[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (10.4.2013 14:51:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ladyblue RR -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:53:35)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Tek nakon pritiska javnosti osumnjičeni je priveden i zadran u pritvoru.
Toliko o pravnoj dravi.

nemoj se hvatati stvati koje si pročitala u novinama. ovo smo svi na potralima mogli vidjeti.
ne bih sada raspravljala s tobom o institutu pritvora, pod kojim uslovima i kada se određuje jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto.

Anoniman -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:54:17)

Pomocemo, saznacemo...Budimo pametne!

hanabanana -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:55:58)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Toliko o pravnoj dravi.

nemoj se hvatati stvati koje si pročitala u novinama. ovo smo svi na potralima mogli vidjeti.
ne bih sada raspravljala s tobom o institutu pritvora, pod kojim uslovima i kada se određuje jer ovo nije ni vrijeme ni mjesto.

Ja svoja saznanja nemam sa portala. To sam fino gore i navela. [sm=smiley1.gif]
A ni od tetke Džemile.

ladyblue RR -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:57:55)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Toliko o pravnoj dravi.

Ja svoja saznanja nemam sa portala. To sam fino gore i navela. [sm=smiley1.gif]
A ni od tetke Džemile.

ovo što si ti napisala sve je bilo na portalima

Blue rose RR -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:58:08)

Ne kontam vas fakat, imate dijete koje je u bolnici, hrane je na sondu, a vi tražite ko je kriv, ostavite to onima koji rade na tom slučaju, i moje fige idu razrješenju slučaja.

Važno je samo da se malena djevojčica izvuče iz ovog, i da bude smještena i uz one koji će joj dati sigurnost, ljubav i normalan život - neovisno ko to bio.

Još uvijek na ovom Dunjaluku ima dobrih insana.

veki_aki -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:59:11)

Javite kad idete na kosevo ja bih dokupila par stvarcica, blizu radim pa mi nije problem i gore se naci posto sam mislila jedan dan mozda vidjet mogu li se pare odnjeti i za onu bebicu od 4 mjeseca sto treba operaciju debelog crijeva ako se sta skupi ovdje na poslu. I oni trebaju pelene i hapice a nemaju love, mogli smo usput i za njih nesto skupit, pa taman samo 50km. Ajd samo javite ako ne bude problem, posto mi je Importane daleko za klapnut na pauzi.

hanabanana -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 14:59:47)

http://protest.ba/v2/svi-smo-mi-senide/

Ovo je super osvrt na sve što se oko nas dešava.

ajla86 -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 15:00:15)

ja sam se sinoc cula sa zijadom oko ove curice i jos jedne (ALMIRE) rekla mi je da sad imaju svega,narod donosi strah je da se nepokvari pa je najbolje novac odnjeti.cekam mm da dodze i odoh u posjetu tim curicama .....da ih dragi Bog pozivi obje.....

citiram zijadu
pa mislim da je sad bolje novac bojim se da se hrana ne pokvari vjerujte da ima dosta ljudi koji su vec obecali sutra odnijeti hranu i ja im nosim tako da..a novac ce im trebati sad pocinju sa terapijama, a ne radi, nema prioda nema porodice pa sad mozete zamisliti kako to kad nemate svoj dinar

ajla86 -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 15:09:48)

sad me buni ovo sto je visnja ugovorila sa klinikom....dal ce me pustiti....javim ako uspijem obici ih a ako ne dat cu sestri pa nek im odnese..

hanabanana -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 15:21:28)

Ne vjerujem da ćete pustiti ako nemaš nekoga gore ko će te uvesti.

ajla86 -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 15:27:23)

e nemam....

veeseelaa -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 15:29:31)

ja nemam baš snage da se javljam na ovu temu
cijeli dan mislim na to kako bi tog očuha zadavila[sm=hudicek1.gif]
pile malo, djetašće nevino..... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Visnja RR -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (10.4.2013 17:22:08)

Meni je rečeno da će sutra ujutro mail biti pročitan nadležnoj osobi i čim mi da termin da će me nazvati...
ako to bude sutra ja ću od svog novca kupiti šta treba pa se raskusuramo drugi put ...

ili jedostavno već sutra možete uplatiti na ŽR naše Filantropije

Predstavništvo Ustanove Danu Filantropija u BiH
3386907716572730 UniCredit Banka
svrha: pomoć trogodišnjoj djevojčici

Visnja RR -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:07:52)

Djevojke upravo sam dobila mail Prim.dr Dijana Štimjanin- Koldžo

"Hvala najljepša na inicijativi, danas se djevojčica transferira u Kantonalnu bolnicu Zenica."

to znači da cure iz Zenice treba da preuzmu na sebe da dođemo do malene i odnesemo joj nešto... (ko se javlja?)

Sad razmišljm da je najbolje da skupimo novac i pošalejmo curama u ZE da pokupuju potrebne stvarčice...

sad se baš rastužih ...ja malenoj pripremila potkošuljice, pidžamicu, par majica i igračkica vjerujući da ćemo danas doći do nje [sm=smiley13.gif]

ima li prijedloga?

bebacha -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:10:49)

Visnja mozda hoces sad otic do bolnice i samo to dat

Nedi -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:15:11)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

"Hvala najljepša na inicijativi, danas se djevojčica transferira u Kantonalnu bolnicu Zenica."

to znači da cure iz Zenice treba da preuzmu na sebe da dođemo do malene i odnesemo joj nešto... (ko se javlja?)

Sad razmišljm da je najbolje da skupimo novac i pošalejmo curama u ZE da pokupuju potrebne stvarčice...

sad se baš rastužih ...ja malenoj pripremila potkošuljice, pidžamicu, par majica i igračkica vjerujući da ćemo danas doći do nje [sm=smiley13.gif]

ima li prijedloga?

Evo ja :) I ko jos hoce mnom bujrum :)

palachinken -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:19:34)

Evo ja.
Višnja, pošalji autobusom danas, možeš li do stanice? Samo nekad popodne da bude, pokupit ću ja.

henna ze -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:24:38)

Višnja kojim god busom pošalješ izletiću ja s posla..autom sam i pokupiti na stanici što pošalješ...

ja sam imala danas u planu još jednu akciju..ali nju mogu sutra obaviti..

večeras se možemo evo palac, nedi i ja organizovati, kupiti i odnijeti stvari u bolnicu..
nije problem za ulazak...iskoristićemo neke veze...

D_K -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:25:08)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ima li prijedloga?

svakako sakupiti i robice i poslati curama u Zenicu - malena to sve moze koristiti i kad izadje iz bolnice - ako Bog da.

nekako mi daje nadu da se malena premjesta u manju bolnicu - da li to znaci da joj je stanje nesto bolje??

bebaa -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:27:17)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Evo ja.
Višnja, pošalji autobusom danas, možeš li do stanice? Samo nekad popodne da bude, pokupit ću ja.

ima vip 24 dostava ako visnja ne moze ljudi dodju na vrata i na vrata i isporuce...s obzirom da to nije sigurno teze od 3 kg to je oko 12 km...meni iz tuzle poslali i u roku 24 sata dosao paketic na vrata...tako da ni jedna od vas ne mora hodati ni zahmetit se...

D_K -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:29:12)

molim vas da javnete za sutra - ja se moram uklopiti za kaficu ili za brzi upad..

henna ze -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:29:45)

IZVORNA PORUKA: bebaa

Evo ja.

ima vip 24 dostava ako visnja ne moze ljudi dodju na vrata i na vrata i isporuce...s obzirom da to nije sigurno teze od 3 kg to je oko 12 km...meni iz tuzle poslali i u roku 24 sata dosao paketic na vrata...tako da ni jedna od vas ne mora hodati ni zahmetit se...

ma sto davati 12 Km..kad ja mogu izletiti..nije zenica los anđeles..za tih 12 KM mi svasta možemo djetetu kupiti

D_K -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:30:20)

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: bebaa

Evo ja.

ma sto davati 12 Km..kad ja mogu izletiti..nije zenica los anđeles..za tih 12 KM mi svasta možemo djetetu kupiti

potpis..

bebaa -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (11.4.2013 9:37:23)

ok ja sam samo htjela pomoci,ne znam kad kako ko gdje radi...izvinjavam se...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>