shpagica -> RE: Pomoć djevojčici - žrtvi nasilja! (12.4.2013 15:11:01)
|
IZVORNA PORUKA: leontina13 IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: zaha IZVORNA PORUKA: leontina13 Na dan kada je primljena u Sa bolnicu, umjesto da bude izgubljena i potresena, majka te iste djevojčice sjedi hladnikrvno i kaze(za malu): "ah,i ona je tvrdoglava".....hellooooo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Boze dragi [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] i molim vas da ne uzimate zdravo za gotove postove korisnika koji su se tek pojavili na forumu i objavili taj jedan jedini post najmanje nam sad treba da vjerujemo svakoj neprovjerenoj informaciji i rekla- kazala i ovako je dovoljna teška situacija Korisnik sam odavno,al pod drugim nikom!Radim gore i vidjela sam da je ni za ručicu nije uzela, nešo rekla,a kamoli uputila majčinski pogled.....i ne vidim da bi bilo ko imao razloga da laze kad su ove stvari u pitanju... al ovo nije tema,treba pomoći....ja ću preko svojih kolega u Ze bolnici....... Ako radiš "gore" što nisi pomogla dok je ležala curica, nego ćeš kao sad iz pete ruke da pomažeš...ne truj ovu temu, razguli i ne laži JA sam juče bila svjedokom da nije mogla da sidje po pomoć jer joj je curica plakala a ona je smrivala skoro sat...i tu pomoć je mogla dapropusti ali nijemarila...ohanite od žene više,sram vas bilo!
|
|
|
|