Anoniman -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (28.6.2013 0:05:57)
|
IZVORNA PORUKA: ninulina ŽENE UPOMOOOĆ!!! E ovako, moja mama živi u staroj zgradi, kod nje sam trenutno do porođaja , i nekoliko puta smo vidjeli žohare po ulazi ALI sada ih ima u stanu!!! Ne mogu noću da spavam jer stalno mislim kako će mi se popeti na krevet, uvući u posteljinu, gmizati po meni , ma fuj fuj! Jako sam gadljiva i strašljiva na sve bube, bubice i insekte [sm=smiley19.gif] Viđamo ih samo noću i to inače kada idemo u wc tu negdje budu oko vrata od kupatila, a po danu ih nema... Znači HITNO ako ima neki savjet - kako ih se riješti - ima li kakvo sredstvo protiv - kako provaliti odakle izlaze Pomozite kako znate [sm=smiley19.gif] Oni zive u kanalizacionim cijevima i nocu izlaze iz kupatila i kuhinje...Svako rjesenje je privremeno, ako je zgrada stara i ako su se nalegli u cijeloj zgradi. Zovni profije, oni to odrade za cas, i mozete posije spavati tu, samo je bitno da prvih nekoliko sati ne budete u toj prostoriji. Neka se to ujutro odradi, vi uzadjite negdje preko dana, navecer mozete prenociti... Imaju one kucice od Rajda i sl., mozete i to staviti u kuhinji i kupatilu...Imaju i neki prah, pa ogradite tim prostorije, samo pazite da dijete ne dodje u kontakt sa tim otrovom.
|
|
|
|