RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

Daliyah92 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 15:36:56)

IZVORNA PORUKA: Marija13

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Marija13

otprilike pola male kašičice [sm=smiley1.gif] bi bila zamjena za 1-2 čehne

znaci moze u krompirusu [sm=smiley1.gif] e to mi je plaho drago [sm=smiley36.gif]

hvala [sm=smiley1.gif]

može u sve vjeruj mi, meni je
čak bolji u prahu, ima intenzivniji miris, a volim miris bijelog luka u hrani..još kad od bebe nemaš vremena sjeckati ...

Meni je najgore sto bijeli luk propadne prije nego ga upotrijebim svega [sm=smiley36.gif] Nadam se da ce ovaj u prahu duze trajati.

jos jednom hvala puno [sm=smiley1.gif]

Hannica -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 17:29:28)

Kako da na tabletu obavim operaciju Copy-paste? [sm=jezicek.gif]

maja78 RR -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 18:46:07)

IZVORNA PORUKA: Hannica

odakle i koju tabelu?

Hanady RR -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 18:57:59)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

odakle i koju tabelu?

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tablet valjda...
ono kino između mobitela i laptopa[sm=smiley36.gif]

gvendolina -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 19:07:39)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

odakle i koju tabelu?

tablet valjda...

[sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

pokusaj duzi pritisak prsta na ekranu i onda bi ti trebao ponuditi opciju da kopiras,bar je tako kod mene na mob

Hannica -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (16.7.2013 19:17:05)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

odakle i koju tabelu?

tablet valjda...

pokusaj duzi pritisak prsta na ekranu i onda bi ti trebao ponuditi opciju da kopiras,bar je tako kod mene na mob

[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pa tako je i na tabletu, ali ne mogu nikako da oznacim dio teksta koji zelim kopirati.[sm=smiley13.gif]

maja78 RR -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (19.7.2013 9:40:16)

odakle i koju tabelu?

tablet valjda...

Pa tako je i na tabletu, ali ne mogu nikako da oznacim dio teksta koji zelim kopirati.[sm=smiley13.gif]

hahahha ja procitala tabelu ne tablet hahahahaha

Hanady RR -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (19.7.2013 9:45:06)

odakle i koju tabelu?

tablet valjda...

hahahha ja procitala tabelu ne tablet hahahahaha

ma ti si super ja čitala tableta...kontam kako će od jedne dvije tablete napraviti i što će joj to[sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (19.7.2013 9:52:48)

Joj Hannice, to je vazda tegoba. Prevučeš prstom preko tog texta, da ti ga selektuje (ako bude nagodan) pa onda držiš u mjestu duže da ti ponudi opciju copy.

Lakše sjest za komp. [sm=jezicek.gif]

Daliyah92 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (20.7.2013 15:13:41)

Opet pitanje, i "hitno" mi dajte odgovor [sm=smiley36.gif]

Imam zamrznut spinat (kupljen zamrznut) i sad vidjeh da mu je rok istekao prije mjesec dana. Znam da ima neke hrane koja se ne pokvari bas u tom vremenu kad je napisano [sm=smiley36.gif] pa me zanima i za taj spinat, jel' ga mogu upotrijebiti il' da ga bacim?

Teddy Bear -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (20.7.2013 15:21:18)

Ja ne bih rizikovala, nije spinat vrijedan naseg stomaka [sm=smiley36.gif]

AnLu -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (20.7.2013 15:31:08)

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Opet pitanje, i "hitno" mi dajte odgovor [sm=smiley36.gif]

Imam zamrznut spinat (kupljen zamrznut) i sad vidjeh da mu je rok istekao prije mjesec dana. Znam da ima neke hrane koja se ne pokvari bas u tom vremenu kad je napisano [sm=smiley36.gif] pa me zanima i za taj spinat, jel' ga mogu upotrijebiti il' da ga bacim?

ja bih ga upotrjebila, jer on samo moze da izgubi zdrava svojstva duzim zamrzavanjem, nista drugo.

Daliyah92 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (20.7.2013 15:37:27)

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Ja ne bih rizikovala, nije spinat vrijedan naseg stomaka [sm=smiley36.gif]

Pa stomak mm je inace jak, nije kao moj [sm=smiley36.gif] a njemu bih pravila.

hampsi -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (21.7.2013 10:05:33)

Moje muke vezane za suprugovu majicu [sm=smiley1.gif] Nova, jednom obukao i stavio Garnier dezodorans (ovaj sa mineralima [sm=hudicek1.gif]). Od tada ne mogu ukloniti mrlje koje su ostale na rukavima. Boja je bebi plava. Stavljala Venis, sapun iz DM-a za mrlje, deterdz. za sudje, tecni deterdz ... Ne znam sta nisam pokusala, prala sam je vise od 10 puta. Dajte neki savjet

bebaa -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (21.7.2013 10:13:36)

to je svjetlo palav,pa probaj otkuhat......

hampsi -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (21.7.2013 18:46:44)

Probala i otkuhati, par puta. Nista. Bas mi krivo jer je samo jednom obukao. Nit' je nosati nit' je baciti

ena23 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (25.7.2013 17:38:00)

meni treba hitno savjet, da li mogu sirnicu sada razviti i sloziti i staaviti je u frizider da ceka malo pred iftar da se ispece? nisam nikad do sada stavljala pite da cekaju red pa ne znam hoce li se raspasti ako bude cekala sahat u frizideru

MicoTico -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (25.7.2013 17:40:56)

IZVORNA PORUKA: ena23

meni treba hitno savjet, da li mogu sirnicu sada razviti i sloziti i staaviti je u frizider da ceka malo pred iftar da se ispece? nisam nikad do sada stavljala pite da cekaju red pa ne znam hoce li se raspasti ako bude cekala sahat u frizideru

Ja sam više puta radila ovako i nije mi se raspala.

ena23 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (25.7.2013 17:48:15)

[sm=bravo.gif]
hvala na odgovoru, spasila si me [sm=smiley1.gif]

vila_7 -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (31.7.2013 14:09:51)

PASOS
trebam i sebi i za dvoje djece - koji dokumenti trebaju i kad bude gotov - da sad ne trazim a hitno mi

milenium -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (2.8.2013 1:13:37)

obojila bih hlače u crnu boju a inače sad su smeđe.na uputama piše da nakon bojenja u perilici na 40 stupnjeva,nakon toga operemo deterdžentom.znači li to da osušimo pa onda deterdžentom ili odmah po završetku bojenja dok je još mokro i u mašini samo okrenemo na obično pranje?

i drugo:hoće li onda nakon običnog pranja boja spasti

3:kako treba sušiti,piše horizontalno,da samo položim na štrik ili da prije položim peškir ili nešto pa onda na to?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

milenium -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (2.8.2013 2:01:01)

umjesto fine crne,hlače su na kraju ispale sive[sm=smiley13.gif].a bila sam uvjerena da će biti crne jer sam na početku dežurala pored mašine i gledala kako se boji,i bile su potpuno crne da crnje ne mogu biti,ali kako je vrijeme odmicalo i mašina dalje prala i ispirala boja je nestajala i hlače su bivale sve svjetlije[sm=smiley19.gif]

možda sam trebala zaustavit mašinu i izvuć ih nakon 10 min pranja dok su bile crne[sm=zmeden.gif]
da sutra pokušam ponovo,možda na manjoj temperaturi ili sva isto samo da ih izvadim ranije i ne ispirem[sm=zmeden.gif]

ima li itko kakav savjet,je li itko ovo radio?[sm=smiley13.gif]

ananas_ze -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (2.8.2013 3:16:17)

IZVORNA PORUKA: milenium

umjesto fine crne,hlače su na kraju ispale sive[sm=smiley13.gif].a bila sam uvjerena da će biti crne jer sam na početku dežurala pored mašine i gledala kako se boji,i bile su potpuno crne da crnje ne mogu biti,ali kako je vrijeme odmicalo i mašina dalje prala i ispirala boja je nestajala i hlače su bivale sve svjetlije[sm=smiley19.gif]

možda sam trebala zaustavit mašinu i izvuć ih nakon 10 min pranja dok su bile crne[sm=zmeden.gif]
da sutra pokušam ponovo,možda na manjoj temperaturi ili sva isto samo da ih izvadim ranije i ne ispirem[sm=zmeden.gif]

ima li itko kakav savjet,je li itko ovo radio?[sm=smiley13.gif]

ako se radi o boji iz DMa:
ja u kantu sipam vodu iz bojlera, ne vrelu ali vrucu, stavim boju i so, pokvasim ono sto farbam i stavim u farbu 40-45min i povremeno mijesam ili provucem kroz tu boju, onda to fino stavim u masinu na ispiranje i centrifugu, kad masina zavrsi vodoravno odjecu susim na susilniku negdje u hladu ne direktno na suncu, nakon susenja peglam i nosim, slijedece pranje opet u masinu kao i sav ostali ves, s tim da naravno odvajam svijetli i tamni sareni ves, zao mi je sto se nisam javila ranije...

milenium -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (2.8.2013 8:19:48)

ananas iz dm-a je u nekoj žutoj kutiji,onih starih boja nema što su prije bile. mogu ja i pokvasit i poprimit će boju ali problem je što će boja nestat ako uključim na ispiranje i centrifugu?

milenium -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (2.8.2013 8:22:35)

i hoću li meni po tijelu ostat boja ako ne isperem?jer ispiranjem mi boja nestaje.bar je tako bilo sinoć.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>