Honey3 -> RE: potrošačka korpa (12.4.2013 11:22:08)
|
IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: bebaa juče dobih račun za struju 47 km...ma tačno mi nešto žao dat pare za ovo...a saće polako i ostali,sreća pa sam s grijanjem u debeloj pretplati...[sm=bravo.gif] nikad mi neće biti jasno zašto ljudi žale dati novac na plaćane računa struje. a od toga se vidi koristi i koristi. zamisli da je nema jedan mjesec pa da moraš prati veš na ruke, suđe isto, navečer nema svjetla, nema tv, nema računara, nema ni tople vode, nema peći i rerne bez velikog truda oko loženja itd. a svi se stalno žale na to, a telefon ma neka to mi je potreba pa račun isto kao i za struju. Meni malo nije jasan racun za struju ovaj mjesec jer nas nema od 07,30-16,30...Uvece radi tv, laptop, svetlo, masine, bojler. Nismo se ovaj mjesec grijali na struju. Nedjeljom nas opet nema...subotom malo vise kuham na struju. I opet 75KM[sm=smiley29.gif] ovo mi izgleda puno,imate li jeftinu ? Nama dodje oko 65-70 KM,citav dan je neko kuci,i uvijek nesto radi ili tv ili kompj.a da ti ne pricam koliko vesa ima za nas petero[sm=smiley29.gif] masina za sudje radi skoro svaki dan,kuham na struju,ali ne mogu uvijek kuhati na jeftinoj,jer stalno nesto spremam,e peglanje sam haman izbacila,bas malo stvari peglam,bojler nam je sa grijanjem tako da tu ne ide puno struje....
|
|
|
|