tinkivinki -> RE: potrošačka korpa (6.4.2013 9:34:36)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: teacher75 slazem se da ne znamo sa parama, al sta ces kad je ovdje kafa u kaficu najmanje 2 km, mm ne voli tursku a mora popiti espreso ujutro da dodje sebi, i to obicno 2. ja na poslu popijem na pauzi kafu sa kolegama, pa poslije posla obicno odem sa drugaricama na kafu il dvije, usput ogladnim pa pojedem cokoladu il komad pizze. dok sam bila u kuci puno sam manje trosila ja to zovem sindrom zivota u sarajevu i mi puno para bacamo na kafe,gdje god krenemo 20-30 KM bezveze potrosimo[sm=smiley13.gif] a jos kad izadjem sa djecom, pa lana navali- kupi mi ovo, kupi mi ono, pa na nju samo potrosim 4-5 km svaki put kad je izvedem mi onda nebi nikud maknuli iz kuce svaki dan izadjemo u set_nju,znaci dvoje djece 10KM dnevno,aha malo sutra sve moje drugarice koje rade idu poslije posla na kafu, tako da je to ovdje normala. a lanu ne izvodim svaki dan, niti joj kupujem ikakve igracke osim za novu godinu i rodjendan, pa mi je zao kad zatrazi nekad kinder jaje ili puhaljku za bbalone od sapunice, pa sok kad sjednemo na kafu da joj ne kupim. ne mogu ja piti kafu a da dijete sjedi sa mnom i trazi sok a ja joj ne kupim (a sok 3km) to mi je najmrže kupiti kad T traži,to je baš bacanje para.kod nas u trgovini je 1.5km,a nema se šta pojesti,a igračku posle gazim po kući[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|