Hanady RR -> RE: potrošačka korpa (6.4.2013 1:40:57)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: mama_alma puter, ja ispod kilu i po ne mogu mjesec da predeveram, da ne pominjem ono što ide u kolače i lurpak za mazanje, odoh spavati, bolje mi je, valja se do pred roučka naspavati, a možda i u snu šta popapama, hahhahah Ma daj....na što potrošiš kilogram putera.... ja potrosim oko pola kile max i to jer djetetu u sve stavljam puter pa i u supu...a cesto doruckujemo jaja na puteru... puno ej kila putera zbog zdravlja, svi cete dobiti holesterol gluho bilo... Ja imam srcane bolesnike u porodici te znam da je puter nesto sto valja obilaziti kao i suhomesnate proizvode. Ne kazem da djeca ne jedu, ali vrlo ograničeno. Kuhamo na maslinovom ulju ili bez ulja. Mi doduše ne jedemo puno kruha. Jedan nam može biti i tri dana. ovo je fakat puno ja mslinovo korisrim, ima naravno i suncokret gdje treba imama i suđe bez ulja što radim a puter, jaja na puteru...eventilano krenem rjestenine na puteru prije neko zapeče itd... kod mene ide na kolače puno puter...al i tamo gdje je u receptu čitav ja najače do 150 gr stavim bude dovoljno
|
|
|
|