jasmin -> RE: Nasa divna Jasmin (21.3.2013 9:29:50)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Jasmin s kakvim ženama voliš da se družiš, izuzev toga da su vjernice kakve bi kvalitete trebale imati? do duše ko je istinski vjernik ima i dobre karakterene crte no šta je to što ti cijeniš kod ljudi, može malo opširnije, nemoj šturo[sm=smiley36.gif] Ja se družim sa svakim [sm=smiley36.gif]. Naravno,za prisne prijateljice ne biram svakoga,tu je onaj s kim sam se baš našla i s kim mi je uvijek lijepo. A kod ljudi općenito cijenim osmijeeeeeeeeeeeeeeeh,optimizam,vedar duh,šala s ukusom,pristojnost,poštovanje prema drugačijem,razumijevanje. Kod muškaraca cijenim kad poštuju ženu. Jučer,dok smo bili u posjeti muževoj nani,u liftu smo ja i djeca i muževa rodica,jedna gospođa i jedan stariji gospodin. Ja i ova gospođa oplele o nekvalitetu liftova...kad na izlazu,ovaj gospon toj gospođi da ućuti,ona njemu ko je njemu šta spomenuo,on njoj...kako samo priča.... [sm=smiley13.gif] Nešto kontam,uradi pa osta živ,da je to kojim slučajem bio mm ili neki njegov prijatelj,vjerovatno bi ga već jutros neke novine zabiljeile,a što je Balkan man naučio na grubost prema ženama [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif],nikom niš [sm=smiley13.gif].
|
|
|
|