chuci -> RE: Nasa divna Jasmin (12.3.2013 11:24:50)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: chuci IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: chuci u Äemu hodaÅ¡ po kući? U svemu onome u Äemu hodaju sve žene svijeta. a kako kad ti neko pozvoni? jel imaÅ¡ džilbab ili neÅ¡to pored vrata ili kkao to funkcioniÅ¡e? Pa niÅ¡ta,baÅ¡ proÅ¡le sedmice imah dva kuckanja na vrata. Prvi,Äika Avon,dostava...kažem saÄekajte malo...obukla se i izaÅ¡la...on se izgubio [sm=jezicek.gif]. Rekoh,oprostite,pokrivena sam,pa ste malo Äekali,kaže...ma niÅ¡ta,samo Vi [sm=jezicek.gif]. Drugo kuckanje...Äika poÅ¡tar...isto saÄekao,izvinuh se na Äekanju,i on veli,ma nikakav problem nije i tako i bi. Najnormalnije,najjednostavnije. nisam ni mislila zbog Äekanja. pitam jer ja nekd po kući nisam obuÄena za poglede drugih. ali kad neko pokuca ja onda do ormara pa rovim da naÄ‘em Å¡ta ću, pa dok se obuÄem. poÅ¡to si ti pripremljena da ćeÅ¡ se morati obući pitam jel držiÅ¡ pripremljenu gardarobu koju ćeÅ¡ obući ili i ti roviÅ¡ Å¡ta bi mogla, neću to ne ide mi uz ovo i tako, a poÅ¡tar Äeka
|
|
|
|