Galicia -> RE: Nasa divna Jasmin (19.3.2013 14:55:46)
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 Galicia, da zivim u arapskom svijetu i znam sta se desava ovdje. To sto je ovo Saudijska Arabija, centar islamskog svijeta, ne znaci da su ovdje svi savrseni. Najgore je ovdje sto jako puno ljudi i zena praktikuju nesto sto je od Islama ali zato sto misle sta ce komsije reci ako ne budu tako i tako radili (oblacili marame, nikaba, zenili se sa vise zena i sl) To sto ti kazes da samo arapi tako bulje u zene (a zna se da nisu samo arapi) , to je zato sto nemaju pojma od Islama skoro nista, a naravno u svojoj drzavi ili vide samo skroz obucene zene ili neke sa otkrivenim tamnim licem, sto njima nije zanimljivo. A nase bijele bosanke, prava hrana njima za oci [sm=smiley36.gif] Naravno da to nije opravdano Islamom ali sta mozemo, kad ti takvi nit su odgojeni kako treba ni nista. A zenidba sa vise zena je opsirna tema, i ne bi vise da zacatavam [sm=smiley36.gif] I ja sam ljubomorna i ne bih voljela da se mm zeni sa jos jednom ili vise njih, a nece ni on [sm=smiley36.gif] Tu sam te cekala. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] A da se svi ljudi isto ponasaju i oblace, mislis li da bi sve prihvatali normalno? Ili? Nemam ja nista protiv ni hidzaba ni niqaba, zaista nemam. Ne bih se nikad licno odlucila za takvo nesto, ali kao sto rekoh, cjenim tu odluku. Ja postujem muski rod, jer imam oca, brata, rodjake, itd. Onog momenta kad bih stavila maramu stavila bih im do znanja da su zaista povrsni i jako jako glupi, kad svako zensko gledaju kao sexualni objekat. Ja to tako gledam. Vi ne. Sto je sasvim ok. Komad platna, ili neplatna ne cini covjeka.
|
|
|
|