teacher75 -> RE: Nasa divna Jasmin (15.3.2013 22:31:14)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: Bebica11 to je tradicija Africkih zemalja jer kod njih je poznato da se zene rode s ogromnim klitorisom i seksualnom zeljom tj tzv nimfomanke, i oni su tu tradiciju izmislilii uveli otklone ga il skrate A NIKAD NISAM CULA DA SE TO IGDJE RADI MIMO AFRICKIH ZEMALJA i jos kao toboze medju "selefijama u porastu" mislim stvarno kad se takve dezinformacije navode kao cinjenice meni se svaka dlaka na tijelu digne[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] a jos cu napomenuti da manijaka ima svugdje a narocito psihopate vole zloupotrijebiti religiju, vjeru, ideju, neki sistem za svoje bolesne svrhe a to nema veze s tom religijom ili idejom ili sl Bebice, ja ti nakon svega sto si napisala nemam sta reci. Tema je ionako za jasmin, pa neka ona odgovori ako misli da treba. Prvi put cujem da se curice, male bebe radjaju kao "nimfomanke", i to od zene. Zgrozena sam [sm=smiley21.gif] potpisujem, i meni je ova izjava bolesna i primitivna[sm=hudicek1.gif] mislim da je ona malo povrsno napisala, a vi povrsno procitale[sm=smiley36.gif] vjerujem da je mislila da u odrasloj dobi dodje do toga onda i muskima tamo treba malo skratiti k[sm=smiley35.gif]jer je poznato da imaju veliki[sm=smiley29.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|