RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

jasminaxx -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.5.2013 14:06:13)

IZVORNA PORUKA: Gucci

Uh gdje me nadje s temom [sm=jezicek.gif]

- nervira me sto pusi u kupatilu, hladno mu da izadje na terasu[sm=hudicek1.gif] (u ostalim prostorijama ne smije pusiti)
- sto kad odemo u grad ili negdje drugo on jedva ceka da se vratimo kuci
- sto uvijek kaze " to cemo drugi put" a tog drugog puta nikad ne bude[sm=hudicek1.gif]
- nervira me sto ne voli da jede luk i povrce

Uh ima tu jos, samo dok se sjetim[sm=smiley36.gif]
Vidim da se pretezno forumasice zale na carape po coskovima, prljavim kupatilima poslije brijanja i kupanja, eto ja se mogu pohvaliti da iza mm ostane cisto kupatilo poslije brijanja i kupanja, carape ne ostavlja po coskovima vec ih baca U korpu[sm=smiley36.gif]
Ja sam tvoj mu u originalu. I pravo me nervira to mog mua nervira sve što si nabrojala. [sm=smiley36.gif]

damma -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.5.2013 14:10:59)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

-sto nema pojma za sta sluzi korpa za ves..jer on svoj prljavi ves stavlja pokraj iste
-sto povuce vodu nakon velike nuzde tek kad je sav poso obavljen,a ne odmah pa da manje smrdi
-sto kad dodje s posla odmah razvlaci trosjed,obuva debele carape,i zavaljuje se
-sto nedjeljom po cijeli dan gleda samo poljoprivredne emisije i sport
-sto kad napravim manje porcije rucka bude mu malo,a kad napravim vece kaze "sto si ovoliko pravila,bacice se"
-sto ne voli podgrijanu hranu
-sto ne voli pitu i pizzu iz el.sporeta(vec samo iz onog na drva)
-sto ga marka zulja i nemoze nista ustedjet(parola bolje potrosit danas nego sutra)
-sto stalno kupuje neke gluposti koje mi uopste ne trebaju
-sto je panicar
-sto je strasno sikirljiv
-sto ima kratak fitilj pa lahko plane i na kasirku a kamoli na nekog ko mu stvarno stane na zulj
-sto mi izmislja stalno neke nadimke(Cole,Mole,Ciko,Colpa,Djilas,itd itd itd itd)
-sto ne voli ici u goste
-sto non stop izaziva dijete,pa cak ga i do suza dovede[sm=hudicek1.gif]
-sto kad on treba negdje to je rega a kad ja trebam negdje e to je vec diskutabilno[sm=hudicek1.gif]
-sto prdi bez ikakvog pardona,ono prne i nastavi se nanormalnije ponasat ko da nista nije bilo[sm=zmeden.gif]
-sto kad nesto treba popravit u kuci,pita MENE gdje su klijesta,gdje je cekic
-sto po njegovom misljenju nista se ne treba peglat kad se svakako izguzva kad to nesto obuces[sm=zmeden.gif]
Ma imala bih do sutra nabrajat,i ovo sam u jednom dahu otkucala[sm=smiley36.gif]

tebe tm stvarno nervira..
mene nekad sve kod mm nervira posebno u onim danima, a nekad ga stavim na ignore pa sam *ladna ko spricer [sm=jezicek.gif]

mikyca1 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 15:23:50)

IZVORNA PORUKA: Gucci

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

meni smeta sto moj cim se probudi, puse, hoce da jede[sm=jezicek.gif]I. je ista babi po tom pitanju pa mi je zbog toga jos mrzi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I meni ovo isto smeta[sm=jezicek.gif] bukvalno cim otvori oci kaze da je gladan i pita sta cemo da jedemo... a najgore mi je sto moj mm ima obicaj navece da pita sta cemo sutra jesti[sm=lev.gif]

oplakah...

Bihter -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 15:46:08)

Smeta mi njegova aljkavost i neurodnost zato sto znam da dok je bio momak n ije bio takav,sve mu je bilo po pesu,i kad je zivio s roditeljima i kad je zivio sam a sad [sm=smiley11.gif] Pesin mali [sm=smiley36.gif]

malena27 RR -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 15:53:39)

carape po coskovima, kupatilo nakon brijanja i kupanja [sm=hudicek1.gif]

EEDITH -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 16:15:27)

IZVORNA PORUKA: Bihter

Smeta mi njegova aljkavost i neurodnost zato sto znam da dok je bio momak n ije bio takav,sve mu je bilo po pesu,i kad je zivio s roditeljima i kad je zivio sam a sad [sm=smiley11.gif] Pesin mali [sm=smiley36.gif]

znači da si ti kriva [sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 22:17:01)

trenutno mi smeta sto puno radi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
a ima toga tih sitnica mora pisala sma prosli put , on ti je bolan ko vesela s njim nemoj u diskusiju upasti ili ces se povuci ili ces potvrditi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.6.2013 22:19:23)

Ovih dana apsolutno nista[sm=jezicek.gif]

CombatKitten -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (13.6.2013 22:18:26)

neodlučnost...taj dok donese odluku prođe vječnost i kad je donese onda je još toliko dugo preispituje.

Irma2410 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 14:06:23)

Smeta mi kad ga nešto naljuti na poslu pa bude mrzovoljan non stop,smeta mi npr kad lajka nečiju sliku ili status na fb a meni nije,kad kaže mrsko mi večeras izaći hajmo sutra i tako neke stvari...Ali opet sve u svemu dobar je ne bih ga mjenjala niakd.Svi mi imamo neke mane ;)

Galicia -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 14:18:09)

IZVORNA PORUKA: Irma2410

Smeta mi kad ga nešto naljuti na poslu pa bude mrzovoljan non stop,smeta mi npr kad lajka nečiju sliku ili status na fb a meni nije,kad kaže mrsko mi večeras izaći hajmo sutra i tako neke stvari...Ali opet sve u svemu dobar je ne bih ga mjenjala niakd.Svi mi imamo neke mane ;)

Nadam se da je ovo sala?

EEDITH -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 14:36:42)

trpim ga nekako evo već 15 god(4+11) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
valjda sam prihvatila i mane i vrline [sm=smiley1.gif]

Teddy Bear -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 14:43:47)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nadam se da je ovo sala?

Galicija ne znam sta mi je smjesnije, ovo gore podebljano ili tvoj komentar, tako jednostavan a tako duhovit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 14:59:16)

Cuj muz mi ne lajka status na FB danas.

Ovo zajedno sa Pazarom okaciti negdje na Google. [sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (14.6.2013 23:34:45)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nadam se da je ovo sala?

hahahhaha

veeseelaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (15.6.2013 1:10:19)

[color=#000000]ne mogu reći da me neravira al se ibretim nekim navikama i stavovima mm i to:

- što skoro svaki dan moraa na trening
- što pegla si od gaća pa nadalje, ne bitno jel za ispre dkuće il se negdje ide ono baš
- što po par sati se zadržava u toaletu, licka se i dotjeruje (ja nisam taj tip, kod mene sve gotovo za 10 min)
- što ima opremu za zube bolju nego moj tzubar hahahhaha
- što kad napravim malo klope traćži još a kad napravim dosta ouno mu je hahhaha
- što se ujutru isključivo mogu jesti (po njegovom)jaja i viršle, ne do Bog da to pojede za večeru, usput njemu je doručak i u 16 ako prije nije stigao doručkovati pa tada nema šanse da pojede nešto drugo izuzev onog štio je propustio za doručak hahahaha
- što nosi sve markirano od kape, šala, bokserica, čarapa pa nadalje
- što se ibreti jer ja nemam sve maarkirano hahahah
- što se ibreti jer radim, kao ne moraš, koji će ti
- što Ajšu izaziva dok ja ne poludim
- što misli da su svi ljudi dobri
- što ima snage ugadjati drugima do besvijesti, osbito mojim prijateljima i mojoj rodbini do te mjere da ispadne smiješan

- što misli da se porez ne mora plaćati
- što je uvijek njega eloktroprivreda zapalila i nije mu na vakat dostavikla račun pa je stoga dobio opomenu
- što ne konta kako to da nije 2 mjeseca platio račun za net i kablovsku
- što mu za otići do centra treba psihička priprema, kao daleko mu i ima do tamo dva sata vozit hahhha
- što misli da nisam rodila da bi neki mislili da sam muško hahhaha
- što misli da ne ličim na moju mamu i mog brata karakterno

helem to je ono što me ibreti a podjekat i nervira, no ništa strašno, volim ga, on je moja ljubav bez obzira što imam ljubavnika [sm=smiley36.gif]

Marija13 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (15.6.2013 9:37:59)

- što pegla si od gaća pa nadalje, ne bitno jel za ispre dkuće il se negdje ide ono baš

Sam pegla? Ja bih to svrstala u "sta nam se svidja..."! [sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (15.6.2013 23:01:31)

IZVORNA PORUKA: Marija13

da, sam pegla i pere svoj veš
al ne kontam što sve na njemu mora biti ispeglano hahahha

ringeminge -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (20.6.2013 11:55:11)

ostavljanje obuce na sred hodnika

elmaL -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (20.6.2013 11:57:57)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Marija13

da, sam pegla i pere svoj veš
al ne kontam što sve na njemu mora biti ispeglano hahahha

A moj cak i na posao obuce nekad neispeglanu kosulju i kaze ispravit ce se na meni[sm=smiley29.gif]

elmaL -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (20.6.2013 12:01:16)

IZVORNA PORUKA: ringeminge

ostavljanje obuce na sred hodnika

A ovo potpisujem hiljadu puta, jos mi imamo hodnik od 2 kvadrata i cim otvoris ulazna vrata nabasas na njegove cipele br 46[sm=hudicek1.gif]

zivotnisan -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.7.2013 14:35:56)

Smeta mi njegova bezobzirnost prema meni i nasem braku nekad. Recimo, bio mu rodjendan. Ja mu predlozila puno neke aktivnosti da mu obiljezimo rodjendan, odlazak negdje na rucak i sl. Nije htio, kao da se ne trosimo puno. Kad sam dosla s posla kuci prica mi kupio svojim roditeljima za rodjendan lubenicu, a i mojim kupio pola lubenice. Nije se sjetio u nasu kucu kupiti nista da nas pocasti za rodjendan. Ni mene ni dijete nicim nije pocastio. sta je s njim? Sta bi vi na to?

animagical -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.7.2013 14:40:52)

IZVORNA PORUKA: zivotnisan

Smeta mi njegova bezobzirnost prema meni i nasem braku nekad. Recimo, bio mu rodjendan. Ja mu predlozila puno neke aktivnosti da mu obiljezimo rodjendan, odlazak negdje na rucak i sl. Nije htio, kao da se ne trosimo puno. Kad sam dosla s posla kuci prica mi kupio svojim roditeljima za rodjendan lubenicu, a i mojim kupio pola lubenice. Nije se sjetio u nasu kucu kupiti nista da nas pocasti za rodjendan. Ni mene ni dijete nicim nije pocastio. sta je s njim? Sta bi vi na to?

ja muzu za rodjendan napravila tortu, jer nije vican tome[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.7.2013 14:43:15)

IZVORNA PORUKA: zivotnisan

pa rekla mu... ej a mi???

Teddy Bear -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.7.2013 14:49:47)

Ma ja ne bi nista, nas su prosli rodjendani, sad samo slavimo rodjendane djece [sm=smiley36.gif] Neki dan je zaboravio moj rodjendan,ja se prvo naljutila i onda skontam da je takav, ne prati datume i ne pamti, a sa romantikom se nikad nije ni sastajao, pa ne mogu ni rec da se rast'o... Na kraju dana smo djecu uspavali i " medjusobno pocastili". A za njegov rodjus day, napravim kolac i to je to . Ne zamaraj se ako mozes,sretno[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 [9] 10   Sljedeća stranica >   >>