sporty mamaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.4.2013 22:11:13)
|
IZVORNA PORUKA: MAMA MA -sto nema pojma za sta sluzi korpa za ves..jer on svoj prljavi ves stavlja pokraj iste -sto povuce vodu nakon velike nuzde tek kad je sav poso obavljen,a ne odmah pa da manje smrdi -sto kad dodje s posla odmah razvlaci trosjed,obuva debele carape,i zavaljuje se -sto nedjeljom po cijeli dan gleda samo poljoprivredne emisije i sport -sto kad napravim manje porcije rucka bude mu malo,a kad napravim vece kaze "sto si ovoliko pravila,bacice se" -sto ne voli podgrijanu hranu -sto ne voli pitu i pizzu iz el.sporeta(vec samo iz onog na drva) -sto ga marka zulja i nemoze nista ustedjet(parola bolje potrosit danas nego sutra) -sto stalno kupuje neke gluposti koje mi uopste ne trebaju -sto je panicar -sto je strasno sikirljiv -sto ima kratak fitilj pa lahko plane i na kasirku a kamoli na nekog ko mu stvarno stane na zulj -sto mi izmislja stalno neke nadimke(Cole,Mole,Ciko,Colpa,Djilas,itd itd itd itd) -sto ne voli ici u goste -sto non stop izaziva dijete,pa cak ga i do suza dovede[sm=hudicek1.gif] -sto kad on treba negdje to je rega a kad ja trebam negdje e to je vec diskutabilno[sm=hudicek1.gif] -sto prdi bez ikakvog pardona,ono prne i nastavi se nanormalnije ponasat ko da nista nije bilo[sm=zmeden.gif] -sto kad nesto treba popravit u kuci,pita MENE gdje su klijesta,gdje je cekic -sto po njegovom misljenju nista se ne treba peglat kad se svakako izguzva kad to nesto obuces[sm=zmeden.gif] Ma imala bih do sutra nabrajat,i ovo sam u jednom dahu otkucala[sm=smiley36.gif] I moj ima ove mane[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za ovo koso i podebljano sam se bas ismijala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A to za prdenje, ja mislim da su svi isit[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|