škorpija -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 16:32:48)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Anoniman Odlucih s vama da podijelim sto mi smeta. Nemojte se ljutiti sto je anonimno, imam za to svoje razloge. Ovako, meni smeta sto mm cesto izlazi. Ne, ne vara me ako je to neko pomislio. On zapravo ima svoju "musku" birtiju koja njemu kako ja kazem dode ko dnevni boravak. Tu se u svaka doba skuplja neko od njegovih. Sto ozenjeni, sto neozenjeni. Recimo, odemo svi zajedno u kupnju, setnju ili slicno i on nas otprati kuci, i produzi u tu svoju birtiju. Kao na kafu, a zadrzi se po dva, tri sata a nekad i vise. Najgore sto uvijek kaze docu ja brzo, a uvijek je to brzo najmanje dva sata. Jedno vrijeme je manje izlazio, a ima par dana ponovo po starom. Posto imamo malu djecu ja sam skoro uvijek s njima, rijetko izademo zajedno, ako nademo nekoga da ih pricuva. Sa djecom znamo otici prosetati zajedno, ali on uvijek nastavi izlazak sam. Skoro sam uvijek sama s djecom kuci, posto radi i trece smjene, kad nije u svojoj birtiji onda je na poslu. Pokusala sam pricati, ali kao ja sam uvijek kriva sto mu nabijam na nos. Na biroou sam, cekam posao, iskreno nadam se kad se zaposlim da ce sve doci na svoje, ali do tad ovo me bas izluduje. Ne znam kako da se vise postavim? Molim vas nemojte sad s osudama, ako neko ima neki pametan savjet rado cu poslusati. Ali molim vas prije nego odgovorite pokusajte se staviti u moju situaciju. Hvala. ne osuđujem te ...zašto bih... ali mora i on imati neki svoj ventil, svoje vrijeme... nađi i ti svoj...dogvorite se ako ide svaki dan to je previše, životni tempo je takav da ako 2-3 sata budeš u kafani, kafiću, onda sigurno ne možeš provesti vrijeme s porodicom. ja sedmično izlazim obavezno 1-2 puta s prijateljicama na kafu poslije posla,, mm to ne želi, to je njegov izbor, ali mi ne nabija na nos, iako mislim da mu je malo krivo, ali svako ima svoj izbor
|
|
|
|