RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Daliyah92 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 8:57:58)

Sto kad mu zazvoni telefon nista vise ne cuje osim telefona, ako ja nesto pricam dok njemu zvoni tel. kao da nisam ni pricala. [sm=hudicek1.gif] Zaboravi da je na ovom svijetu, tad je njegov mozak POTPUNO usmjeren na tel., na to "ko ga zove". [sm=hudicek1.gif]

Crnkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 14:34:13)

moj kad se javi na mobitel sav se sturi, on počne glasno da razgovara i sav se slomi pričajući,a ja zvala ne zvala on više nije dostupan dok ne prekine vezu

malena sharena -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 16:15:07)

IZVORNA PORUKA: draguljče

IZVORNA PORUKA: ena23

to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Ja obično kažem kao traktor. [sm=smiley36.gif]
I imam isti problem. Ono, boli me glava, raspadam se, a on mrtav hlade mi kaže: popij tabletu ili pa šta ću sad ja. [sm=hudicek1.gif]

Isto i kod mene [sm=hudicek1.gif]

Hannica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 16:56:10)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: draguljče

IZVORNA PORUKA: ena23

to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Ja obično kažem kao traktor. [sm=smiley36.gif]
I imam isti problem. Ono, boli me glava, raspadam se, a on mrtav hlade mi kaže: popij tabletu ili pa šta ću sad ja. [sm=hudicek1.gif]

Isto i kod mene [sm=hudicek1.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moj kaze hoces doktoru da te odvezem.[sm=smiley29.gif]

Hannica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 16:56:51)

Trenutno mi smeta sto on spava a ja pravim veceru.[sm=hudicek1.gif]

bebaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 17:03:17)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Trenutno mi smeta sto on spava a ja pravim veceru.[sm=hudicek1.gif]

isti slucaj i jos nosam bebu u narucju...a on grdna rano umoran dosao s posla...uhhh

Rosaina -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (26.3.2013 14:21:38)

Zaboravan je ko zlatna ribica, samo ovaj mjesec je negdje posijao hlače, punjač za mobitel, kaiš, naočale... a pojma nema gdje je ostavio. [sm=jezicek.gif]

melin -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (27.3.2013 17:51:51)

Sto me bezveze napade i evo citav dan pusee[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 16:01:18)

Odlucih s vama da podijelim sto mi smeta. Nemojte se ljutiti sto je anonimno, imam za to svoje razloge. Ovako, meni smeta sto mm cesto izlazi. Ne, ne vara me ako je to neko pomislio. On zapravo ima svoju "musku" birtiju koja njemu kako ja kazem dode ko dnevni boravak. Tu se u svaka doba skuplja neko od njegovih. Sto ozenjeni, sto neozenjeni. Recimo, odemo svi zajedno u kupnju, setnju ili slicno i on nas otprati kuci, i produzi u tu svoju birtiju. Kao na kafu, a zadrzi se po dva, tri sata a nekad i vise. Najgore sto uvijek kaze docu ja brzo, a uvijek je to brzo najmanje dva sata. Jedno vrijeme je manje izlazio, a ima par dana ponovo po starom. Posto imamo malu djecu ja sam skoro uvijek s njima, rijetko izademo zajedno, ako nademo nekoga da ih pricuva. Sa djecom znamo otici prosetati zajedno, ali on uvijek nastavi izlazak sam. Skoro sam uvijek sama s djecom kuci, posto radi i trece smjene, kad nije u svojoj birtiji onda je na poslu. Pokusala sam pricati, ali kao ja sam uvijek kriva sto mu nabijam na nos. Na biroou sam, cekam posao, iskreno nadam se kad se zaposlim da ce sve doci na svoje, ali do tad ovo me bas izluduje. Ne znam kako da se vise postavim? Molim vas nemojte sad s osudama, ako neko ima neki pametan savjet rado cu poslusati. Ali molim vas prije nego odgovorite pokusajte se staviti u moju situaciju. Hvala.

Visnja RR -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 16:04:41)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Odlucih s vama da podijelim sto mi smeta. Nemojte se ljutiti sto je anonimno, imam za to svoje razloge. Ovako, meni smeta sto mm cesto izlazi. Ne, ne vara me ako je to neko pomislio. On zapravo ima svoju "musku" birtiju koja njemu kako ja kazem dode ko dnevni boravak. Tu se u svaka doba skuplja neko od njegovih. Sto ozenjeni, sto neozenjeni. Recimo, odemo svi zajedno u kupnju, setnju ili slicno i on nas otprati kuci, i produzi u tu svoju birtiju. Kao na kafu, a zadrzi se po dva, tri sata a nekad i vise. Najgore sto uvijek kaze docu ja brzo, a uvijek je to brzo najmanje dva sata. Jedno vrijeme je manje izlazio, a ima par dana ponovo po starom. Posto imamo malu djecu ja sam skoro uvijek s njima, rijetko izademo zajedno, ako nademo nekoga da ih pricuva. Sa djecom znamo otici prosetati zajedno, ali on uvijek nastavi izlazak sam. Skoro sam uvijek sama s djecom kuci, posto radi i trece smjene, kad nije u svojoj birtiji onda je na poslu. Pokusala sam pricati, ali kao ja sam uvijek kriva sto mu nabijam na nos. Na biroou sam, cekam posao, iskreno nadam se kad se zaposlim da ce sve doci na svoje, ali do tad ovo me bas izluduje. Ne znam kako da se vise postavim? Molim vas nemojte sad s osudama, ako neko ima neki pametan savjet rado cu poslusati. Ali molim vas prije nego odgovorite pokusajte se staviti u moju situaciju. Hvala.

ne osuđujem te ...zašto bih...
ali mora i on imati neki svoj ventil, svoje vrijeme... nađi i ti svoj...dogvorite se

škorpija -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 16:32:48)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ne osuđujem te ...zašto bih...
ali mora i on imati neki svoj ventil, svoje vrijeme... nađi i ti svoj...dogvorite se

ako ide svaki dan to je previše, životni tempo je takav da ako 2-3 sata budeš u kafani, kafiću, onda sigurno ne možeš provesti vrijeme s porodicom. ja sedmično izlazim obavezno 1-2 puta s prijateljicama na kafu poslije posla,, mm to ne želi, to je njegov izbor, ali mi ne nabija na nos, iako mislim da mu je malo krivo, ali svako ima svoj izbor

Anoniman -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 17:18:34)

Razumijem ja mora on imati ispusni ventil, niko mu ne brani da svaki dan uzme sebi sat, sat i pol za kafu-- vikend svaki izade petak ili subota i tada znam da nece doc prije 1, 2 i tad se ni ne ljutim. ja izlazim jako rijetko,jednostavno moje priajteljice su rastrkane po drugim gradovima, imam dvije i tu, ali rade non stop. jedva nekad skontamo da izademo na kavu ili one dodu do mene, ja do njih. vecernje izlaske isto nemam s kim, tesko jeza objasniti. nije da nemam prijateljice, ali udale smo se u razlicite gradove, a i ove tu nisu za nocne izlaske[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Iskreno a i nemam bas novac da izlazim svaku subotu, pa kad bi i on i ja gdje bi to dovelo??? naravno da ne provodimo dovoljno vremena zajedno, ili spava, ili je u toj birtiji ili na poslu. ajd otici sat popit kavu, pa i sat i po i vikendom u grad, zar je to malo?

Hanady RR -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (5.4.2013 21:46:13)

Razumijem ja mora on imati ispusni ventil, niko mu ne brani da svaki dan uzme sebi sat, sat i pol za kafu-- vikend svaki izade petak ili subota i tada znam da nece doc prije 1, 2 i tad se ni ne ljutim. ja izlazim jako rijetko,jednostavno moje priajteljice su rastrkane po drugim gradovima, imam dvije i tu, ali rade non stop. jedva nekad skontamo da izademo na kavu ili one dodu do mene, ja do njih. vecernje izlaske isto nemam s kim, tesko jeza objasniti. nije da nemam prijateljice, ali udale smo se u razlicite gradove, a i ove tu nisu za nocne izlaske[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Iskreno a i nemam bas novac da izlazim svaku subotu, pa kad bi i on i ja gdje bi to dovelo??? naravno da ne provodimo dovoljno vremena zajedno, ili spava, ili je u toj birtiji ili na poslu. ajd otici sat popit kavu, pa i sat i po i vikendom u grad, zar je to malo?

previše je...

svako može izaći naći sebi vrijeme al to pod obavezno da svarti na to mjesto je previše...

ja sam vrlo slobodnoumna po pitanju izlazka, ne voliko sprege i co...al ovo je baš ko malo dijete da je...
izvini ako s enije dovoljno iživio ko momak nije se vala trebao ženiti i osnivati porodicu sad djecom...

i kad ti idući put kaže da mu nabijaš na nos...a ti fino uzmi cenera do njega i na polje...na kafu sama nek čuva djecu...
ustavri radi to svaki dan...kupiš avaza, sjedeš na kafu sama i daš sebi 2 sata mirne kafe...
pa šta bi onda on rekao...

pretjeruje...
trebao bi malo ozbiljnije pristupiti svom slobondom vrmenu nakon posla u porvođenju sa djecom i suprugom

Anoniman -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (6.4.2013 0:37:23)

to i ja mislim hanady. ponasa se kao dijete nekad, ko da mu nije dosta izlazaka. svako treba ispusni ventil, ali on vrijeme koje mozemo nas dvoje iskoristiti kvalitetno koristi po kafani. milon puta sam htjel i ja ponasati se isto, pa se onda upitam gdje to vodi? ako i ja budem tako gdje cemo dogurati? a onda se pitam a gdje smo dogurali sada? iskreno dode mi da i ja fino kazem odo na kafu i ostanem tri sata, pa vidi kako je. i da mu kazem, ako si ti danas, ja cu sutra, pa cemo vidit dokle cemo tako

dandi84 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (6.4.2013 21:15:25)

Meni kod mog mm smeta sto ne voli planirati nista, sto mu na um padne uveče da bi mogli putovati negdje ujutru....Nikad ništa kod njega nije isplanirano...Nervira me sto voli odgađati problem do poslednjeg dana a onda se posle drži za glavu i ono njegovo "sad ću" kad mu nesto kazem da uradi (i na kraju nikad ne uradi)....
Sto se tiče izduvnog ventila on ga nema, to smo na početku braka rasčistili...Nek se izduvava na poslu...U kafanu moze samo u mom prisustvu i sa zajedničkim prijateljima...Postoje neke iznimke koje se recimo dese 3-4 puta godisnje kad se skupi njegova raja njih 5-6 pa svi skupa izađu za vikend i nema ga do neka doba...Nisam bas tolerantna sto se toga tiče...Na njegovu zalost.[sm=smiley1.gif]

elmaL -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 13:44:11)

IZVORNA PORUKA: dandi84

..Nikad ništa kod njega nije isplanirano...Nervira me sto voli odgađati problem do poslednjeg dana a onda se posle drži za glavu i ono njegovo "sad ću" kad mu nesto kazem da uradi (i na kraju nikad ne uradi)....

Ti kao da si mog MM opisla, potpuno ista situacija[sm=smiley1.gif] a zbog ovog "sad ću" bi ga nekad bila spremna ubiti [sm=hudicek1.gif]

MicoTico -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 14:20:36)

U kafanu moze samo u mom prisustvu i sa zajedničkim prijateljima......Nisam bas tolerantna sto se toga tiče...Na njegovu zalost.[sm=smiley1.gif]

A zašto? Ne vjeruješ mu ili...[sm=zmeden.gif]

ananas_ze -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 14:26:20)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

U kafanu moze samo u mom prisustvu i sa zajedničkim prijateljima......Nisam bas tolerantna sto se toga tiče...Na njegovu zalost.[sm=smiley1.gif]

A zašto? Ne vjeruješ mu ili...[sm=zmeden.gif]

sinoc ja kazem prijatelju da je i mm trebao zvati kafu kad je ces isao s nekim drugom, a on kaze "bude to cesto, ne bi mu ti dala da ide", rekoh "bih jer i sama idem" sto se druzenja tice samo naprijed [sm=smiley1.gif]

Alma_27 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 14:42:53)

Sto se tiče izduvnog ventila on ga nema, to smo na početku braka rasčistili...Nek se izduvava na poslu...U kafanu moze samo u mom prisustvu i sa zajedničkim prijateljima...[sm=smiley1.gif]

pa kako ce se na poslu izduvati? [sm=smiley29.gif]

smajli80 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 14:42:54)

Šta mi smeta-hmmmm-sveee[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Smeta mi što je flegma po pitanju vremena i kašnjenja.Navije sat u 06.15h i onda pomjera svakih 5 min da malo odrjema-kao da tih 20 nešto znači i onda skače zadnjih 15 min i viče po kući kako će zakasniti na posao.
Mogao bi da spava non-stop.Veeelika je spavalica.

Kod njega nemože ništa polako i smireno sve je na 'o ruk i mora isti sekund.

Kad je bolestan sam se liječi i to prenese komplet apoteku kući iako je u pitanju obična viroza i onda se toliko iskomplikuje da mora ići doktoru i piti antibiotike jer je bronhitičar.

I kad je slobodan a to je jaaako rjetko nemože biti u kući jer ga ne drži mjesto-šnjuca po vani.

Kad sprema djecu hoće da mu sve prinesem a od samo da obuče[sm=smiley21.gif]

O dasci na WC i ljubavi prema mami neću ni da pričam.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I još masa stvari...

animagical -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 14:56:41)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Sto se tiče izduvnog ventila on ga nema, to smo na početku braka rasčistili...Nek se izduvava na poslu...U kafanu moze samo u mom prisustvu i sa zajedničkim prijateljima...[sm=smiley1.gif]

na poslu te naduvaju,a izduvas se poslije[sm=smiley36.gif] oprezno s restrikcijama zene, da ne bi jednog dana pukao taj muz u zabrani[sm=smiley36.gif] ja npr malo vise idem po kafama od muza, jer ugrabim vise vremena, onako usput...on radi skoro do mraka i samo gleda da se docepa kuce i porodice...ali zato ga otjeram s jaranom na kafu, na termin fudbala petkom... kako zene moraju imati svoje trac partija tako i muski trebaju imati svoje musko drustvo... dzaba, uz sav trud, ja ne mogu nikako da se iznerviram kad barselona gubi[sm=smiley36.gif]

sporty mamaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 15:11:20)

IZVORNA PORUKA: smajli80

Šta mi smeta-hmmmm-sveee[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Smeta mi što je flegma po pitanju vremena i kašnjenja.Navije sat u 06.15h i onda pomjera svakih 5 min da malo odrjema-kao da tih 20 nešto znači i onda skače zadnjih 15 min i viče po kući kako će zakasniti na posao.
Mogao bi da spava non-stop.Veeelika je spavalica.

Kod njega nemože ništa polako i smireno sve je na 'o ruk i mora isti sekund.

Kad je bolestan sam se liječi i to prenese komplet apoteku kući iako je u pitanju obična viroza i onda se toliko iskomplikuje da mora ići doktoru i piti antibiotike jer je bronhitičar.

I kad je slobodan a to je jaaako rjetko nemože biti u kući jer ga ne drži mjesto-šnjuca po vani.

Kad sprema djecu hoće da mu sve prinesem a od samo da obuče[sm=smiley21.gif]

O dasci na WC i ljubavi prema mami neću ni da pričam.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

I još masa stvari...

Moj isto... Kad je druga, moga bi do 2 spavat, jest i u 3 na posao[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] To mi strasno smeta, ja mu nekad kazem da ce mu zivot proc u spavanju pa ce mu biti zao. I nije nikakav inicijator, sve sto radimo zajedno ja predlozim, on bi samo jeo i spavao.

Alma_27 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 15:13:36)

IZVORNA PORUKA: animagical

na poslu te naduvaju,a izduvas se poslije[sm=smiley36.gif] oprezno s restrikcijama zene, da ne bi jednog dana pukao taj muz u zabrani[sm=smiley36.gif] ja npr malo vise idem po kafama od muza, jer ugrabim vise vremena, onako usput...on radi skoro do mraka i samo gleda da se docepa kuce i porodice...ali zato ga otjeram s jaranom na kafu, na termin fudbala petkom... kako zene moraju imati svoje trac partija tako i muski trebaju imati svoje musko drustvo... dzaba, uz sav trud, ja ne mogu nikako da se iznerviram kad barselona gubi[sm=smiley36.gif]

ja napisah poruku al ne ode [sm=jezicek.gif]

slazem se. ne moze se niko vezati ni kontrolisati. ako ga uhvati luda, izduvat ce se on na poslu [sm=kava.gif]

mala_sa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 15:32:38)

IZVORNA PORUKA: animagical

Potpis [sm=smiley1.gif]

Mm ne ide po kafama, al je jednom sedmicno na partiji tenisa i jos najmanje dva put ode trcati poslije posla.

bebaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (7.4.2013 15:38:55)

DANAS mi ne smeta nista,cuvao bebu dok dam ispeglala 31 kosulju i jos otisao poslije da mi kupi ofingera dodatno...a inace...ili mi smeta sto zaspi u trenu a ja se ubi prevrcuci ili mi smeta kad se mlati s nekakvim amerikancima na igrici do neka doba a kafa se i ohladi cekajuci ga...pa nisam cuo da si zvala...e čućeš čućeš...jarane

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>