Vanne -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (26.7.2013 15:43:29)
|
IZVORNA PORUKA: zivotnisan Ali ipak da misli na roditelje za rodjendan i njih pocasti, a mene odbije u prijedlogu da odemo negdje za njegov rodjendan i jos se i ne sjeti da nas u kuci necim pocasti, to mi je bas nesto bezze. Skroz mi nesto to bezobzirno. Isto ko da zaboravi da je prvo muz i otac. On jos uvijek samo za roditeljima. zato kad tebi bude rodjendan trazi da se to proslavi na prikladan nacin,onako kako ti to zelis... i moj se rodjendan slavi dolaze mi roditelji i ostatak porodice, dok recimo njegov slavimo vise intimno,samo nas dvoje,a mislim da bi i bez toga moglo proci,prosle godine je zaboravio da mu je rodjendan,da nije vidio tortu kad je dosao kuci s posla ne bi ni znao... ne vole muskarci da se oko toga pravi dogadjaj [sm=smiley6.gif] ili mu iduci put napravi torticu bez njegovog znanja,to je po meni najljepsi poklon,skromno ga iznenadi [sm=smiley1.gif] a sto se tice njegovih roditelja on je jos uvijek njihovo dijete bez obzira koliko on godina ima trenutno,svoje prve rodjendane je slavio sa njima,mozda mu fali njegovo djetinjstvo...ja bih voljela da je moj muz bliskiji sa svojima ali eto tako je kako je i kod mene a i kod tebe...
|
|
|
|