RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

minie -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 14:23:30)

Meni smeta sto ga nikako ne mogu probuditi ksd zaspi u dnevnom da predje u spavacu, i spavao bi 24 h
Stalno gleda Dicovery i N. Geographic, kao da ne postoji nijedan drugi kanal
Sto uvijek zapisa WC  solju, ostalo je OK

Trenutno nije tu i pozeljela sam ga jaaaakooo, tako da bi mu na sve ovo progledala kroz prste, osim ovog prvog[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mala_sa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 14:42:26)

Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi).
Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) [sm=hudicek1.gif]
Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti [sm=smiley36.gif].
Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc [sm=jezicek.gif]

U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.

Maya_K -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 14:50:38)

IZVORNA PORUKA: riba78

što nikad ane zna gdje je šta ostavio ,jako je neodgovoran po pitanju svojih stvari ,mob,klučevi od auta ,novčanik[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

to samo mogu potpisati, nikad nezna, a tek njegov izbezumljeni pogled [sm=smiley23.gif][sm=ribica.gif] kasnije mi bude pravo smijesno [sm=jezicek.gif]

vjestica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 15:10:04)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannica

I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.[sm=smiley36.gif]

Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?

a meni je poprilično smiješan ovaj problem, usvarri ne vidim problem uopšte
barem ja mm smatram ravnopravnim roditeleljem , kao i odraslom i zrelom osobom, kojoj ne trebam govoriti kada i kako treba nahraniti dijete, to on može sasvim sam i bez mojih uputa
pogotovo cjepidlačiti jel dijete jelo u 11 ili pola 12
valjda dijete treba jesti kad je gladno,a ne po satnici [sm=zmeden.gif]
ja barem tako jedem i svi u kući i presmiješne su mi te satnice i cjepidlačenje u minutu

vjestica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 15:13:42)

IZVORNA PORUKA: Maya_K

IZVORNA PORUKA: riba78

što nikad ane zna gdje je šta ostavio ,jako je neodgovoran po pitanju svojih stvari ,mob,klučevi od auta ,novčanik[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

to samo mogu potpisati, nikad nezna, a tek njegov izbezumljeni pogled [sm=smiley23.gif][sm=ribica.gif] kasnije mi bude pravo smijesno [sm=jezicek.gif]

mene to ne nervira
to je njegov problem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

vjestica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 15:15:30)

IZVORNA PORUKA: minie

Sto uvijek zapisa WC  solju, ostalo je OK

isprintaj mu testove o prostati i kako je za njeno zdravlje potrebno piškiti sjedeći

mishkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 16:49:15)

Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnu[sm=smiley15.gif]uhh

Alma_27 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 18:20:23)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sto kad gleda neku emisiju, bulji u nju ko u svjetsko cudo, i nista po red nit vidi nit cuje (smajlisto pustaparunausi).
Sto kad nesto trazi, uvijek pita: gdje si mi ostavila (a sam to slozio prije par dana) [sm=hudicek1.gif]
Sto ga stalno moram napominjati da nesto popravi, npr privrne baglame na kredencima, dok mi jednom ne spadnu vrata na glavu nece se sam sjetiti [sm=smiley36.gif].
Sto nikad ne slozi stvar koju je izvadio iz ormara, vec je samo "kako bilo vrati u ormar" i kasnije pita, gdje si mi ostavila taj i taj sorc - eh onda mi ja samo pokazem na djumbus u polici i nek si izrovi sorc [sm=jezicek.gif]

U globalu to je to, na carape i co sam oguglala, a sve cesce se i sam sjeti pospremiti ih.

isto kao moj od A do Z [sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 18:25:39)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bih bila sretna da moj bar nekad nahrani djecu, ne bi mi palo na pamet da mu zvocam u koliko je sati nahranio

Pa stvaiš mu dijete u krilo, tanjir u ruke...i pravi se da si jaaaako zauzeta a dijete gladno[sm=smiley2.gif]

nema kad kad nije nikad kuci[sm=smiley1.gif]

muaaa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 18:28:29)

Danas mi nista ne smeta[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 18:57:25)

IZVORNA PORUKA: muaaa

ni meni, ionako ga nema citav dan kuci[sm=smiley36.gif]

melin -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (23.3.2013 19:21:38)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: muaaa

ni meni, ionako ga nema citav dan kuci[sm=smiley36.gif]

da se pridruzim [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Galicia -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 2:13:35)

Smeta mi:

-Sto ne vjeruje u medicinu i bolesti i lijekove.
-Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse.
-Sto dize hampu u vezi male stvarcice, i sve je smak svijeta.
-Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno.
-Itd.

amra_sa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 2:25:28)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Smeta mi:

-Sto sam JA za sve kriva, iako je on kriv. Al' ne bi taj priznao nesto, nema sanse.
-Sto ne zna na sat. Kaze eto me za 15, a to znam da je za sat i po. Njemu je to sasvim normalno.
-Itd.

- Kad ga zaboli npr. glava a ti mu ne daj lijek - reci "ti ne vjeruješ u medicinu i lijekove" - pa ćeš vidjeti šta će reći.
- Ne daj da ti prebacuje krivicu, ako klepneš ušima, donja si
- Kad diže hampu zbog male stvarčice digni lijevu ili desnu ruku, zavisi sa koje strane ti stoji i reci - Talk to the hand (jel se tako kaže? )
[sm=smiley36.gif]
- Za to kašnjenje duplo mu vraćaj

Galicia -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 2:30:23)

Naucila sam jer sam morala kako da se ponasam u datim situacijama. Vracam mu istom mjerom kad se najmanje nada. [sm=jezicek.gif]
Pokazalo se jako zabavnim. [sm=jezicek.gif]

amra_sa -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 2:40:53)

Mm opet sve radi ili za 5 ili za 10 minuta. [sm=smiley36.gif] Kad kaže gottovo je to za 5 minuta, računaj od pola sata pa nadalje. [sm=smiley36.gif] Ja poravnila. I ja počela sve za minut obavljati. [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 4:09:08)

IZVORNA PORUKA: mishkica

Svasta, vjecito pitanje gdje mi je......? i sto cim me vidi da gledam neku seriju ronca na me da gledam nesto pametno, i sto je tolika peka kad se sprema, vjecno ja njega cekam, mene nikad niko ne ceka, ja samo mogu uraniti, a on kao usporen, a jos bas kad mi se zuri, a on stoput na ogledalo, pa malo obrve popravi, pa kragnu[sm=smiley15.gif]uhh

:)))

za seriju i spremanje isto

uvijek ja njega cekam da se spremi mislila sam da sam jedina zena na svijetu koja ceka da joj se muz spremi pred polazak:))

i dodatno me nekad iritira njegova bezbriznost, npr cekam neke zivotno vazne nalaze luuudim a on me pita sta mi je, sto se sekiram itd

mislim da je do temperamenta:)kod nas sam ja temperamentnija a on mirniji, ima konjske zivce :D nekad mu zavidim na tome ahhhh

teacher75 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 8:18:13)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Smeta mi:

-Itd.

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

ena23 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 22:53:35)

to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

mishkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 23:06:12)

Bebice [sm=smiley36.gif]nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]plaho sam drustvena s kim jezik nadjem[sm=jezicek.gif]

Ben 10 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 23:11:27)

Bebice [sm=smiley36.gif]nisi jedina koja ceka dragog, ja navikla vise, ali da mi ide na zivce ide, i ice mi to uvijek na zivce, inace smo mi razliciti po svemu, ja sam puno temperamentnija i bucnija od njega, on je ono tiha voda brijegove valja, i ne voli se ni sa kim skoro druziti, a ja svoju ekipicu volem punooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]plaho sam drustvena s kim jezik nadjem[sm=jezicek.gif]

Isto...

mishkica -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 23:13:50)

[sm=smiley1.gif]

ena23 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 23:24:01)

je li ikom ovdje smeta sto joj je muz previse pedantan?
moj kad krene neki poso raditi to mora biti sve cakum-pakum i ni slucajno ga ne smetati... ujeda [sm=jezicek.gif]

dobra strana toga je da nema sanse naci njegove carape u cosku, a bogami mojih i djecijih odsvakud izviru [sm=jezicek.gif] al zato on ne zna sta je radost kad nadjes u hrpi "odjeca za baciti" davno izgubljeni grudnjak ili pod krevetom omiljene debele carape za spavanje [sm=jezicek.gif]

draguljče -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (24.3.2013 23:27:27)

IZVORNA PORUKA: ena23

to sto je njezan ko tenk

jutros se ja uvukla kod njega pod jorgan i kazem mu: ja sam ti booolesnaaaaa, a on hladno ko led: pa lijeci se! [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Ja obično kažem kao traktor. [sm=smiley36.gif]
I imam isti problem. Ono, boli me glava, raspadam se, a on mrtav hlade mi kaže: popij tabletu ili pa šta ću sad ja. [sm=hudicek1.gif]

teacher75 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (25.3.2013 8:53:49)

isto[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>