Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 22:32:35
Galicia
Oplakah. Zamisli ovo.... Zamisli ono.... (zamislila sam nas u milion tema, situacija) I skontam da bi smo ja i ti digle RR samo takav rejting. Trebaju nas placati.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 8.3.2013 22:50:52
Volim Te!
Otkljucajte temu svekrve i sve cemo pibijediti
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 9.3.2013 8:41:51
Marija13
Mozemo li za vrijeme trajanja nagradne igre razgovarati o pravilima i pojasnjavati iste?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 9.3.2013 15:38:50
Marija13
Nejasno mi kako ce se pratiti aktivnosti na facebooku, vidim da se i to pominje?
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Marija13
Mozemo li za vrijeme trajanja nagradne igre razgovarati o pravilima i pojasnjavati iste?
moyemo to isada..da ne bude nejasnoca kad krene ..svakako ova tema služi za pojasnjenje i navijanje
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 9.3.2013 15:55:55
mamaibabo
jasamo zelim zahvati portalu i forumasicama na neizmjernoj pomoci kad sam god postavila neki upit za meneste svakako najbolji ,nemam namjeru se takmiciti al bit cu aktivna zbog tima usput koristim priliku da zamolim da se otvoritema za bebe(ili djete) od godinu dana ,fakat treba meni prvoj a mislim da ce se mnoge sloziti samnom i da kako funkcijonise taj chat ja kad god to otvorim zgleda mi kao i svaka tema na forumu jel to tako i treba hvala jos jednom
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 9.3.2013 16:17:07
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mamaibabo
jasamo zelim zahvati portalu i forumasicama na neizmjernoj pomoci kad sam god postavila neki upit za meneste svakako najbolji ,nemam namjeru se takmiciti al bit cu aktivna zbog tima usput koristim priliku da zamolim da se otvoritema za bebe(ili djete) od godinu dana ,fakat treba meni prvoj a mislim da ce se mnoge sloziti samnom i da kako funkcijonise taj chat ja kad god to otvorim zgleda mi kao i svaka tema na forumu jel to tako i treba hvala jos jednom
nove chat teme nećemo otvarati jer ubijaju forum tj ne piše se tamo gdje treba da se rješava neki problem ili diskutuje sa savjetima o nekom "problemu"...na chat temama svi ti savjeti odlaze u nepovrat obzirom da se chat teme brišu...
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 14:44:52
Hannica
Ja ne zelim da se takmicim za sebe ali bih rado dala svoj doprinos forumu,da li se racunaju postovi od svih forumasica ili se moras prijaviti da bi ucestvovao u toj igri?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 14:47:28
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja ne zelim da se takmicim za sebe ali bih rado dala svoj doprinos forumu,da li se racunaju postovi od svih forumasica ili se moras prijaviti da bi ucestvovao u toj igri?
Ja mislim da se ne moras nigdje prijaviti. Nisam ni ja dobro skontala, ali mislim da koji RR bude najaktivniji u ovom periodu da pobjeduje. Ne volim bas citat pravilnike
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 15:14:22
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ja mislim da se ne moras nigdje prijaviti. Nisam ni ja dobro skontala, ali mislim da koji RR bude najaktivniji u ovom periodu da pobjeduje. Ne volim bas citat pravilnike
ne treba nikakva posebna prijava... ali treba biti ulogovan na RR.ba ... ili ako neko nije prije bio na RR.ba da se registrje kako bi se ulogovao.... jer da bi ste bili aktivni na portalu treba da to radite pod svojim nickom (za pojedinačne nagrade) a svi vaši bodovi se zbrajaju za RR.ba...
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 10.3.2013 15:16:27
Visnja RR
još jedam savjet:
kada ugledate bilo gdje na portalu šareno drvo ( ovaj naš novi logo) kliknite na njega...tako ste ubrali jedno stablo i stvarate svoju šumu tj bodove... a ako ugledate isto to stablo ali zlatne boje opet klik na njega i automatski dobijate nagradu za taj dan ( u pravilniku piše da je to poklon bon koji daje Lisca)